Ευκαιρία να προγραμματίσουμε από νωρίς ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη!
Ταξιδέψτε από Αθήνα στη Βαρκελώνη για 4 μέρες από 225 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!
Οι ημερομηνίες είναι από 17 έως 20 Οκτωβρίου με απευθείας πτήσεις.
To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια και θα κατευθυνθείτε στις μηχανές κρατήσεων.
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Σχετικά με τα travel deals
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (18/7/23) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι στη Βαρκελώνη
Μπείτε στο site της Skyscanner κι αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:
- Αθήνα – Βαρκελώνη 17 Οκτωβρίου
- Βαρκελώνη – Αθήνα 20 Οκτωβρίου
Η συνολική τιμή είναι 182€ με επιστροφή για δύο άτομα.
Οι πτήσεις είναι απευθείας με την ισπανική low cost Vueling. Οι ώρες των πτήσεων είναι επίσης πολύ βολικές (14.50 και 10.15).

Διαμονή στη Βαρκελώνη
Για τη διαμονή σας εντοπίσαμε το κατάλυμα Hostal Conde Güell. Βρίσκεται δίπλα στο στάδιο Camp Nou, λίγο μακριά με τα πόδια από το κέντρο, αλλά 200m από σταθμό μετρό, με το οποίο σε 3 στάσεις φτάνετε στο κέντρο της Βαρκελώνης. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια είναι 268€ ή 295€ με δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως 1 ημέρα πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του είναι 8.6/10.
Με 295€ συνολικά το κατάλυμα προσφέρει τρίκλινο.
*Για να σας εμφανίζεται η τιμή που βλέπουμε, πρέπει να κάνετε σύνδεση στο site της Booking. Είναι δωρεάν και γίνεται απευθείας μέσω gmail.

Για τους solo travellers προτείνουμε το hostel Zero (για 4 βράδια κοστίζει από 83€, 8.7/10).
Προτεινόμενες δραστηριότητες στη Βαρκελώνη
- Επίσκεψη στη Sagrada Familia / κλείστε εισιτήριο εδώ από 32.50€ ή εδώ για οργανωμένο tour με ξεναγό από 47€
- Επίσκεψη στο Casa Batlló, ένα από τα αριστουργήματα του Gaudi, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς / κλείστε εισιτήριο εδώ με audio self guide / από 35€
- Βόλτα με καταμαράν / δείτε το tour εδώ / από 40€
- Κάρτα για δωρεάν μεταφορές/ κλείστε το εισιτήριο εδώ / από 16.40€
- Επίσκεψη στο γήπεδο και το μουσείο της Μπαρτσελόνας / κλείστε εισιτήριο εδώ / από 20€
Links κρατήσεων:
- Αεροπορικά εισιτήρια: https://mikk.ro/DjZ8
- Διαμονή: https://booking.tp.st/cXBM4jOp (δίκλινο, τρίκλινο)
https://booking.tp.st/o3SQg7ru (solo)
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 182€
- Διαμονή για 2 άτομα για 3 βράδια από: 268€
- Σύνολο: 450€ / 2 άτομα = 225€ / άτομο
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!