Voyaging The World
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Άρθρα
    • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ
    • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • Travel Deals
    • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ TRAVEL DEALS
    • ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
    • ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ
  • Προορισμοί
  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία
  • Ελληνικά
  • English
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
Voyaging The World
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Άρθρα
    • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ
    • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • Travel Deals
    • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ TRAVEL DEALS
    • ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
    • ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ
  • Προορισμοί
  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία
  • Ελληνικά
  • English
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
Voyaging The World
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
Αρχική Travel Deals

Ταξίδι στην Ταϋλάνδη: 11 μέρες / 8 βράδια από 697€ (αεροπορικά και διαμονή)

17/04/2023
Σε Travel Deals, ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, Ατομικά ταξίδια
Ταξίδι στην Ταϋλάνδη: 10 μέρες από 679€ (αεροπορικά και διαμονή)
Share on FacebookShare on TwitterShare on Pinterest

Ευκαιρία να κλείσουμε από νωρίς ένα ταξίδι ζωής στην Ταϋλάνδη!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στη Μπανγκόκ και στη συνέχεια στο εξωτικό Κράμπι, συνολικά για 11 μέρες / 8 βράδια από 697€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Το ταξίδι φυσικά μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή την Κύπρο, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην Αθήνα, αφού οι πτήσεις γίνονται μέσω Αθήνας.

Για να γνωρίσετε την εξωτική πλευρά της Ταϋλάνδης σας προτείνουμε την περιοχή Κράμπι που δεν έχει τον υπερτουρισμό που έχει το Πουκέτ. Από την περιοχή αυτήν έχετε μάλιστα περισσότερες και πιο γρήγορες ημερήσιες εξορμήσεις, όπως τα νησιά Phi Phi και τα νησιά του κόλπου Phang Nga.

Οι ημερομηνίες είναι από 11 Νοεμβρίου (άφιξη στην Μπανγκόκ στις 12 Νοεμβρίου) έως 20 Νοεμβρίου (άφιξη στην Αθήνα στις 21 Νοεμβρίου) με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και ενδιάμεση πτήση στη Σιγκαπούρη.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα σχετικά links στο τέλος του κειμένου.

Κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι στη Μήλο για τις ημερομηνίες του Αγίου Πνεύματος, συνολικής αξίας 1000€

GIVEAWAY

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

JOIN
Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στην Ταϋλάνδη

Για την είσοδο σας στην Ταϋλάνδη χρειάζεστε μόνο διαβατήριο κι όχι βίζα.

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Ταϋλάνδη

Με τα τωρινά δεδομένα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Ο καιρός στην Ταϋλάνδη

Ο καιρός στην Ταϋλάνδη είναι τροπικός που σημαίνει ότι επικρατεί ζέστη και ξαφνικές βροχές. Ωστόσο, η περίοδος Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε τη χώρα, αφού οι βροχές είναι πιο αραιές και δεν επικρατεί ανυπόφορη ζέστη. Θεωρείται η high season για τον τουρισμό. Επομένως, ο Νοέμβριος είναι αρχή της “σεζόν” και είναι κατάλληλος μήνας για να ανακαλύψετε την Ταϋλάνδη.

Σχετικά με τα travel deals
  • Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά.
  • Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (17/4/23) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
  • Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για Ταϋλάνδη

Μέσω Kiwi, πατώντας στο παρακάτω κουτάκι “Αναζητήστε εδώ τις πτήσεις”, θα σας εμφανιστεί το παρακάτω προτεινόμενο δρομολόγιο:

  • Αθήνα – Μπανγκόκ μέσω Σιγκαπούρης στις 11 Νοεμβρίου με αναμονή στην Σιγκαπούρη 3,30′ ώρες με Scoot Airlines (είναι αξιόπιστη low cost εταιρία, θυγατρική της Singapore Airlines)
  • Μπανγκόκ – Κράμπι στις 15 Νοεμβρίου με την τοπική αεροπορική εταιρία Thai AirAsia και διάρκεια πτήσης 1,25′
  • Κράμπι – Αθήνα μέσω Σιγκαπούρης στις 20 Νοεμβρίου με αναμονή 8,15′ ώρες, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για μια γρήγορη βόλτα στη νυχτερινή Σιγκαπούρη. Να έχετε υπόψιν ότι είναι από τις πιο ακριβές χώρες της Ασίας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Η συνολική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι 1196€ για δύο άτομα με επιστροφή. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης και μια χειραποσκευή 7kg.

Αν θέλετε check in αποσκευή 23 κιλών, για όλες τις πτήσεις κοστίζει 229€ ανά άτομο. Δεδομένου ότι είστε δύο άτομα, μπορείτε να πάρετε μία επιπλέον αποσκευή, αντί για δύο, ώστε να μειώσετε το συνολικό κόστος στα 114.50€ ανά άτομο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Διαμονή στην Ταϋλάνδη

Για τη διαμονή στη Ταϋλάνδη σας προτείνουμε να κάνετε 3 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ και 5 στο Κράμπι, ώστε να ξεκουραστείτε από το ταξίδι, να ανακαλύψετε την Μπανγκόκ και στη συνέχεια να πάτε στις τροπικές παραλίες.

Η διαμονή στην Ταϋλάνδη είναι πολύ οικονομική. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να μείνετε σε ξενοδοχεία 3* ή ακόμα καλύτερα.

Για την Μπανγκόκ, σας προτείνουμε το ξενοδοχείο 3* Chern, στην περιοχή της παλιάς πόλης της Μπανγκόκ, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης.

Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια είναι 88€ ή 93€ με δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως 4 μέρες πριν το ταξίδι, κάτι το οποίο και φυσικά συστήνουμε για την ευελιξία που προσφέρει. Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.7/10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ
ΚΡΑΤΗΣΗ

Εναλλακτικές προτάσεις με ελαφρώς μεγαλύτερο budget:

  • Samsen Street Hotel 4*: βαθμολογία 8.8/10, από 121€ για 3 βράδια
  • Chillax Heritage Hotel 4*: βαθμολογία 8.5/10, από 200€ για 3 βράδια

Για το Κράμπι, σας προτείνουμε το ξενοδοχείο 3* AoNang Viva Resort, που βρίσκεται 10-15′ με τα πόδια από την παραλία. Από την παραλία αναχωρούν πολλά πλοιάροια για ημερήσιες εκδρομές. Το ξενοδοχείο διαθέτει και πισίνα.

Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 5 βράδια είναι 110€ (22€/βράδυ x 5 βράδια) με δωρεάν ακύρωση έως 2 βδομάδες πριν το ταξίδι, ενώ με επιπλέον 30€ συνολικά μπορείτε να προσθέσετε πρωινό. Η αξιολόγησή του είναι 8.2/10.

Για το συγκεκριμένο κατάλυμα σας προτείνουμε το site Agoda κι όχι της Booking, καθώς προσφέρει καλύτερη τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ
ΚΡΑΤΗΣΗ

Εναλλακτικές προτάσεις με ελαφρώς μεγαλύτερο budget:

  • AoNang Guesthouse: βαθμολογία 9.9/10, από 210€ για 5 βράδια
  • Sugar Marina Resort 4*: βαθμολογία 8.6/10, από 223€ για 5 βράδια

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.

Tips
  • Συνδεθείτε μέσω email ή facebook στην booking για να σας εμφανίζονται οι εκπτώσεις Genius (από 10% έως 15%).
  • Σε πολλά καταλύματα για κρατήσεις μέσω της mobile εφαρμογής της booking κερδίζετε επιπλέον έκπτωση 10%.
  • Προτιμήστε κατάλυμα με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης λόγω κορωνοϊού.
Links κρατήσεων:
  • Αεροπορικά εισιτήρια: https://mikk.ro/Djem
  • Διαμονή Μπανγκόκ: https://booking.tp.st/xoHsAG23
  • Διαμονή Κράμπι: https://agoda.tp.st/fz23DZoX

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής
  • Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 1196€
  • Διαμονή για 2 άτομα για 8 βράδια από: 88 + 110 = 198€
  • Σύνολο: 1394€ / 2 άτομα = 697€ / άτομο

Κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι στη Μήλο για τις ημερομηνίες του Αγίου Πνεύματος, συνολικής αξίας 1000€

GIVEAWAY

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

JOIN

Δείτε επίσης:

Ταϋλάνδη: 12 tips για να οργανώσετε τέλεια το ταξίδι σας!
Railay beach, Ταϋλάνδη: μια κρυμμένη παραλία για αληθινούς ταξιδιώτες!
Ταξιδέψτε στην Ταϋλάνδη μέσα από 40 μοναδικές φωτογραφίες!

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

ΚοινοποίησηTweetPin
Προηγούμενο Άρθρο

Ταξίδι στην Ίμπιζα: 5 μέρες από 213€ (αεροπορικά και διαμονή)

Επόμενο Άρθρο

Ταξίδι στην Κρακοβία: 5 μέρες από 174€ (αεροπορικά και διαμονή)

Σχετικά Άρθρα

Προσφορά Aegean: εκπτώσεις έως 50% για πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού!
Travel Deals

Προσφορά Aegean: έκπτωση έως 30% για πτήσεις εξωτερικού!

03/10/2023
Travel Deals

Ταξίδι στο Μπορντώ: 5 μέρες από 155€ (αεροπορικά και διαμονή)

03/10/2023
Επόμενο Άρθρο

Ταξίδι στην Κρακοβία: 5 μέρες από 174€ (αεροπορικά και διαμονή)

Αύγουστος στα Χανιά: 6 μέρες από 291€ (αεροπορικά και διαμονή)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αναζήτησε τον επόμενο προορισμό σου

Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων

Τελευταία travel deals

Προσφορά Aegean: εκπτώσεις έως 50% για πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού!

Προσφορά Aegean: έκπτωση έως 30% για πτήσεις εξωτερικού!

03/10/2023

Ταξίδι στο Μπορντώ: 5 μέρες από 155€ (αεροπορικά και διαμονή)

03/10/2023
Ταξίδι στη Στοκχόλμη: 5 μέρες από 223€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ταξίδι στη Στοκχόλμη: 4 μέρες από 171€ (αεροπορικά και διαμονή)

03/10/2023

Ταξίδι στο Εδιμβούργο: 5 μέρες από 273€ (αεροπορικά και διαμονή)

02/10/2023
Ταξίδι στη Ρώμη: 4 μέρες από 145€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ταξίδι στη Ρώμη: 4 μέρες από 175€ (αεροπορικά και διαμονή)

02/10/2023
Voyaging The World

  • Σχετικά με εμάς
  • Travel deals Q&A
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

Copyright © 2022 - Voyaging The World - All rights reserved - Powered by DigiLab

Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Άρθρα
    • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ
    • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • Travel Deals
    • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ TRAVEL DEALS
    • ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
    • ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ
  • Προορισμοί
  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία
  • Ελληνικά
  • English

Copyright © 2022 - Voyaging The World - All rights reserved / Powered by DigiLab

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σου στο Voyaging The World. Αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το site, θα υποθέσουμε ότι είσαι εντάξει με αυτό.OkΠολιτική απορρήτου