Ευκαιρία να προγραμματίσουμε από νωρίς ένα ταξίδι στο πολύ ακριβό Λονδίνο!
Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Λονδίνο για 4 μέρες από 258 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!
Οι ημερομηνίες είναι από 19 έως 22 Νοεμβρίου.
To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα links κρατήσεων στο τέλος του κειμένου και θα οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές κρατήσεων.
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο απαιτείται πλέον διαβατήριο!
Σχετικά με τα travel deals
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (21/8/23) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι στο Λονδίνο
Μπείτε στο site της Skyscanner κι αναζητήστε τις παρακάτω ημερομηνίες:
- Αθήνα Λονδίνο 19 Νοεμβρίου
- Λονδίνο – Αθήνα 22 Νοεμβρίου
Η τιμή είναι 130€ με επιστροφή για δύο άτομα. Οι πτήσεις είναι με Ryanair και Wizzair, με άφιξη κι αναχώρηση σε διαφορετικά αεροδρόμια του Λονδίνου.
Για τις ίδιες ημερομηνίες υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί πτήσεων, με διαφορετικές εταιρίες, ωστόσο αυτή είναι η οικονομικότερη επιλογή, η οποία σας προσφέρει και ικανοποιητικό χρόνο παραμονής στο Λονδίνο (πρωινή-απογευματινή πτήση).

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης.
Διαμονή στο Λονδίνο
H διαμονή στο Λονδίνο είναι πολύ ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο εντοπίσαμε μια πολύ καλή επιλογή για τα δεδομένα του Λονδίνου. Σας προτείνουμε το κατάλυμα Point A Hotel London Paddington, που βρίσκεται στην περιοχή Paddington, πολύ κοντά στο Hyde Park και γενικά κοντά στο κέντρο του Λονδίνου. Τα δωμάτιά του είναι μικρά, όπως στα περισσότερα οικονομικά καταλύματα του Λονδίνου. Το δίκλινο κοστίζει 386€ για 3 βράδια ή 447€ με δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως 1 βδομάδα πριν το ταξίδι. Η βαθμολογία του στην booking είναι 8.1/10.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας για το ταξίδι σας στο Λονδίνο.
Ανακαλύψτε παρακάτω δραστηριότητες στο Λονδίνο
Links κρατήσεων
- Αεροπορικά εισιτήρια: https://mikk.ro/Djau
- Διαμονή: https://booking.tp.st/8b4yJGkd
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 130€
- Διαμονή για 2 άτομα για 3 βράδια από: 386€
- Σύνολο: 516€ / 2 άτομα = 258€ / άτομο
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις μας για το ταξίδι σας στo Λονδίνο:
- Πρώτη φορά στο Λονδίνο!
- Street art & street food στο Λονδίνο!
- Λονδίνο: 4 food corners που θα λατρέψετε!
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!