Τι είναι τα travel deals;

Ακούμε συχνά ότι τα ταξίδια είναι ένα ακριβό χόμπι και δεν είναι για όλους!

Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι!

Με την κατάλληλη οργάνωση και με τις σωστές κρατήσεις, τα ταξίδια μπορούν μάλιστα να είναι φτηνό χόμπι!

Και είμαστε εδώ για να σας το αποδείξουμε!

Τα travel deals αφορούν ταξίδια που μπορείτε να οργανώσετε μόνοι σας, χωρίς κανέναν ενδιάμεσο, χωρίς κανένα ταξιδιωτικό γραφείο, αυτό που συχνά λέμε ταξίδια Do It Yourself (DIY)!

Βασίζονται στη λογική ότι ταξιδεύουν 2 άτομα και η συνολική τιμή διαιρείται δια του 2, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε περισσότερα άτομα, απλά στην περίπτωση αυτήν θα χρειαστείτε διαφορετικό δωμάτιο. Μάλιστα, συνήθως θα σας κοστίσει ακόμα λιγότερο ανά άτομο.

Τα travel deals περιέχουν τον basic αεροπορικό ναύλο για 2 άτομα με επιστροφή, τη συνολική διαμονή 2 ατόμων σε ένα προτεινόμενο ξενοδοχείο με καλή σχέση ποιότητας-τιμής κι ορισμένες φορές τρένο/λεωφορείο από/προς κάποιον άλλον προορισμό.

Σίγουρα, το ταξίδι μπορεί να κοστίσει περισσότερο, αν επιλεχθεί πιο ακριβό ξενοδοχείο, αν προστεθούν περισσότερες βαλίτσες από αυτές που καλύπτει ο ναύλος, αν νοικιάσετε αυτοκίνητο κοκ. Τα travel deal αναφέρονται στην ελάχιστη τιμή.

Έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και αποτελούν μια βάση για το επόμενο ταξίδι σας. Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να προσαρμόσετε το ταξίδι στις δικές σας ανάγκες.

Τέλος, η τιμή ενός travel deal μπορεί να “κρατήσει” για μερικές ώρες ή και μέρες από τη δημοσίευσή του, αναλόγως της ζήτησης των αεροπορικών εισιτηρίων που αλλάζουν συνέχεια τιμές, αλλά και των ξενοδοχείων που μπορεί να καλυφθεί η πληρότητά τους.

Όπως καταλαβαίνετε, εφόσον δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο, δεν έχουμε τη δυνατότητα να “κρατάμε” τιμές, γι’ αυτό όταν εντοπίζετε ένα travel deal για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει να μην καθυστερείτε να κάνετε τις κρατήσεις!

Πάμε να ταξιδέψουμε;