Volotea: πτήσεις από 9€ για Ευρώπη!

Σκέφτεστε να κλείσετε κάποιο αεροπορικό εισιτήριο για τους επόμενους μήνες; Η Volotea ανακοίνωσε πτήσεις από 9€ από αρκετά αεροδρόμια για ευρωπαϊκούς προορισμούς, ενώ οικονομικές πτήσεις υπάρχουν και για ελληνικά νησιά. Να επισημάνουμε ότι δεν είναι επίσημη προσφορά, επομένως οι ναύλοι αυτοί δεν θα ισχύουν για πολύ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο βασικό ναύλο της Volotea περιλαμβάνεται και η χειραποσκευή. Οι τιμές αφορούν πτήσεις μιας διαδρομής.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Κερδίστε 3 δωρεάν all inclusive διανυκτερεύσεις στην Κρήτη!

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή!

Από Αθήνα υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Τορίνο, Βερόνα, Λιλ και Μασσαλία, ενώ με 24€ υπάρχουν πτήσεις για Μπάρι, Παλέρμο, Μπορντό, Λυών, Ναντ και Στρασβούργο. Τέλος, με 29€ υπάρχουν πτήσεις για Ηράκλειο, Σαντορίνη και Μύκονο.

Από Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν πτήσεις με 9€, αλλά μπορείτε να βρείτε πτήσεις με 19€ για Σαντορίνη και Ζάκυνθο, ενώ με 24€ μπορείτε να πάτε στη Μύκονο!

Από Ηράκλειο υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Λιλ, Μασσαλία, Μπάρι και Νάπολη, ενώ με 19€ μπορείτε να πάτε Τουλούζ, Βενετία και Βερόνα.

Από Κέρκυρα υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Μπάρι, Λυών και Τουλούζ.

Από Σαντορίνη υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Μπάρι, Βενετία, Βερόνα και Ναντ, ενώ με 19€ υπάρχουν πτήσεις για Νάπολη, Τορίνο, Λυών και Τουλούζ.

Από Ρόδο υπάρχει πτήση με 9€ για Μπάρι και 19€ για Νάπολη!

Από Μύκονο υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Μπάρι, Νάπολη, Τορίνο, Βενετία, Βερόνα, Μασσαλία και Ναντ!

Από Ζάκυνθο υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Μπάρι, Νάπολη, Παλέρμο, Βενετία, Βερόνα και Ναντ!

Από Πρέβεζα υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Μπάρι, Νάπολη, και Βενετία.

Από Καλαμάτα υπάρχουν πτήσεις με 9€ για Βενετία.

Οι τιμές ισχύουν για απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα της Volotea ή την εφαρμογή της. Αναζητήστε εδώ τους ναύλους, χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο που εμφανίζεται όταν συμπληρώσετε τους προορισμούς!

Ανακαλύψτε δεκάδες ευκαιρίες μέσα από τα travel deals μας!

Κερδίστε 3 δωρεάν all inclusive διανυκτερεύσεις στην Κρήτη!

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή!

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Travel hack: πώς θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα στις χώρες που δεν έχουν ευρώ!

Όταν βρίσκεστε σε μια χώρα με διαφορετικό νόμισμα συνήθως έχετε δύο επιλογές.

Η πρώτη επιλογή είναι να μετατρέψετε ευρώ στο τοπικό νόμισμα (μετρητά) σε κάποιο τοπικό ανταλλακτήριο. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτήν πάντα χάνετε ένα μέρος της αξίας, που είναι το κέρδος του ανταλλακτηρίου. Το ποσό αυτό εξαρτάται από τις τιμές του ανταλλακτηρίου, συνήθως όσο πιο κεντρική τοποθεσία τόσο χειρότερη είναι και η ισοτιμία. Πολλές φορές, τα ανταλλακτήρια χρεώνουν ένα φιξ ποσό ανά συναλλαγή κι επιπλέον τη διαφορά στην ισοτιμία. Οπότε, αν αποφασίσετε να αλλάξετε νόμισμα σε μετρητά, αναζητήστε ανταλλακτήριο που είναι commission free, ώστε να αποφύγετε τουλάχιστον τη σταθερή προμήθεια και να χάσετε μόνο τη συναλλαγματική διαφορά.

Η δεύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την ελληνική χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή χρεώνεστε ένα επιπλέον ποσοστό ανά συναλλαγή. Το ποσοστό αυτό εξαρτάται από τη χώρα που ταξιδεύετε και την ελληνική τράπεζα που χρησιμοποιείτε, αλλά συνήθως είναι από 3% έως 5%. Η ανάληψη μετρητών εξαρτάται από τους παραπάνω παράγοντες, το ποσό ανάληψης, αλλά και το ΑΤΜ από το οποίο θα γίνει η ανάληψη. Το σίγουρο είναι ότι είναι εξίσου μια ακριβή διαδικασία.

Σημαντικό μειονέκτημα της χρήσης μετρητών σε χώρες χωρίς ευρώ είναι ότι μπορεί να μην ξοδέψετε όλα τα χρήματα που έχετε μετατρέψει, με αποτέλεσμα να πληρώσετε πάλι προμήθειες για τη μετατροπή τους σε ευρώ!

Όμως σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Υπάρχει μια τρίτη επιλογή, αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό και λέγεται Revolut.

Η Revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα-εφαρμογή, η οποία δίνει τη δυνατότητα για συναλλαγές με διαφορετικά νομίσματα χωρίς προμήθειες και με τη βέλτιστη ισοτιμία (ενδεικτικά θα “χάσετε” σχεδόν 1/1000€ αντί για 3-5/100€). Μπορείτε να εκδώσετε δωρεάν την ψηφιακή κάρτα και να την χρησιμοποιήσετε ανέπαφα μέσω του κινητού σας ή να παραγγείλετε μια φυσική κάρτα, πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά (6-7€). Εμπειρικά, το ποσό αυτό γίνεται απόσβεση από την πρώτη μέρα του ταξιδιού σας! Επίσης, με την Revolut μπορείτε να κάνετε ανάληψη 200€/μήνα ή παρόμοιο ποσό σε άλλο νόμισμα χωρίς προμήθεια και στη συνέχεια η προμήθεια είναι 2%. Με οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα θεωρείστε δεδομένη αρκετά μεγαλύτερη προμήθεια για ανάληψη μετρητών.

Η εγγραφή στην Revolut είναι γρήγορη και μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα οποιοδήποτε ποσό με μηδενική προμήθεια. Η κάρτα αυτή φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην Ελλάδα! Ξεκινήστε την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

*Bonus: Η μεταφορά χρημάτων από Revolut σε Revolut γίνεται άμεσα και χωρίς προμήθεια, οπότε το μοίρασμα των εξόδων μεταξύ της παρέας γίνεται πανεύκολα και γρήγορα!

**Bonus: Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, μπορείτε να την παγώσετε άμεσα από την εφαρμογή και να δημιουργήσετε καινούργια ψηφιακή κάρτα δωρεάν.

Μην ξεχνάμε τα απαραίτητα για κάθε ταξίδι!

Για εύρεση budget διαμονής δείτε εδώ αυτά που πρέπει να προσέξετε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Related Posts