Εξωτικό Ναύπλιο by night!

Όλοι πιστεύω ψάχνουμε έναν ωραίο, κοντινό προορισμό που θα μπορέσουμε να κάνουμε μία μικρή εξόρμηση για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας. Ποιος δεν θα ήθελε να φύγει για ένα διασκεδαστικό τριήμερο μετά από μία δύσκολη εβδομάδα διαβάσματος ή δουλειάς για να αλλάξει παραστάσεις και να αδειάσει το μυαλό του από τα θέματα που τον απασχολούν. Ένας τέτοιος προορισμός είναι και το Ναύπλιο, το οποίο εκτός από τα όμορφα σοκάκια που το χαρακτηρίζουν έχει και πολλά μαγαζιά τα οποία μπορούν να αποτελέσουν σταθμό για να απολαύσεις ένα ωραίο ποτό με θέα την θάλασσα ή χαζεύοντας τους περαστικούς στα πολυσύχναστα πλακόστρωτα σοκάκια.

Μία πολύ όμορφη επιλογή η οποία βρίσκεται στο κέντρο του Ναυπλίου είναι το «Σοκάκι». Συνδυάζει ένα όμορφο vintage περιβάλλον στο εσωτερικό του, ενώ παράλληλα τους θερινούς μήνες μπορείτε να κάτσετε και έξω. Πολύ καλό προσωπικό, με γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση. Το «Σοκάκι» μπορεί να σας προσφέρει ένα ποτό ή ένα δροσιστικό  κοκτέιλ σε συνδυασμό με ξένη μουσική και όμορφη θέα από τα πολυσύχναστα  σοκάκια του Ναυπλίου στα οποία βρίσκεται. Έτσι δικαιολογείται και η ονομασία του.

Μία άλλη εναλλακτική αν βρίσκεστε μέσα στην πόλη και θέλετε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ στα στενά του Ναυπλίου είναι ο «Μαύρος Γάτος». Είναι μία επιλογή που προσελκύει κυρίως νεανικό πληθυσμό. Το συγκεκριμένο μαγαζί διακρίνεται για την ωραία ατμόσφαιρα που προσφέρει, ενώ παράλληλα το προσωπικό του είναι εξαιρετικό. Το όμορφο αυτό πέτρινο μαγαζί θα σας αρέσει πολύ αν προτιμάτε χαλαρή μουσική που θα σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άνεση με την παρέα σας.

Για όσους προτιμούν να πίνουν το ποτό τους έχοντας θέα τη θάλασσα μία ωραία επιλογή είναι το «Blue Blanc». Ένα μπαρ πάνω στο κύμα, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει πολύ ωραία δροσιστικά κοκτέιλ με προσωπικό μου αγαπημένο την μαργαρίτα, στο συγκεκριμένο μαγαζί. Το προσωπικό του μαγαζιού είναι ευδιάθετο και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα στον χώρο. Το μαγαζί αυτό διακρίνεται επίσης για τα πάρτι που κάνει, ενώ ορισμένες φορές κάποια Σάββατα υπάρχει πιο δυνατή μουσική και το κέφι ανεβαίνει πυρετωδώς ώρα με την ώρα.

Τελευταίο, αλλά εξίσου όμορφο και ιδιαίτερο είναι το «Αλλοτινό». Βρίσκεται και αυτό στο κέντρο του Ναυπλίου και διατηρεί την ιδιαίτερη ομορφιά της πόλης αυτής, απλά σε μία πιο μοντέρνα έκδοση. Είναι και αυτή μία πολύ ωραία επιλογή, η οποία θα σας αφήσει ευχαριστημένους στο τέλος της εξόδου σας. Τα τραπεζάκια που βρίσκονται στο εξωτερικό του καταστήματος βρίσκονται πάνω στην περατζάδα με συνέπεια να μπορείτε, ενώ απολαμβάνετε το ποτό σας, να βλέπετε τους τουρίστες να κάνουν τα ψώνια τους ή την βόλτα τους. Ακούγοντας ωραία και ήρεμη μουσική θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Το προσωπικό και σε αυτό το μαγαζί είναι εξυπηρετικό και θα σας προσφέρει μία αξέχαστη ανάμνηση.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα σκέφτεστε που θέλετε να πάτε με την παρέα σας, την οικογένειά σας ή τη σχέση σας, το Ναύπλιο να αποτελέσει μία από τις επιλογές σας. Εξερευνώντας τα αξιοθέατα που έχει, και σκεπτόμενοι την ιστορική σημασία αυτής της πόλης πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει έναν προορισμό για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ενώ παράλληλα να διασκεδάσετε στα υπέροχα μαγαζιά της και να απολαύσετε τις όμορφες παραλίες του τους θερινούς μήνες.

Από την Βαλέρια Καλογρίδη

Διαβάστε επίσης:

Exit mobile version