Black Friday Qatar Airways: πτήσεις από 499€ με επιστροφή για μοναδικούς προορισμούς!

Ευκαιρία για ένα ταξίδι ζωής με την Qatar Airways που έχει ψηφιστεί ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία του Κόσμου για έβδομη χρονιά!

Λόγω των προσφορών Black Friday, θα βρείτε στο site της ναύλους από 499€ με επιστροφή για προορισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως Μαλδίβες, Ντουμπάι, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μπαλί, Νότια Αφρική, Αυστραλία και πολλούς ακόμα μοναδικούς προορισμούς!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό πτήσεων. Οι πτήσεις αφορούν την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2023 έως 30 Νοεμβρίου 2023.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν απευθείας από το site της Qatar Airways από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2022 στο ακόλουθο link:
https://www.qatarairways.com/el-gr/offers/friday.html?cid=SMGR307830

Υπενθυμίζουμε ότι στο βασικό ναύλο της Qatar Airways περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης, μια χειραποσκευή έως 7 kg, αλλά και check in αποσκευές έως 25 kg.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική αποσκευών της Qatar Airways.

Στο site της Qatar Airways μπορείτε θα βρείτε επίσης προσφορές για άλλες υπηρεσίες, όπως:

Τέλος, ξεκλειδώστε αποκλειστικές ανταμοιβές καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ έχει αρχίσει. Εγγραφείτε στο Privilege Club χρησιμοποιώντας τον κωδικό PCBOOK22 και ταξίδεψε μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 για να κερδίσετε 5.000 Avios μετά το πρώτο σας ταξίδι ως μέλος.

Exit mobile version