Βουδαπέστη: 4 μέρες από 60€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ταξιδέψτε από Αθήνα στη Βουδαπέστη για 4 μέρες από 60 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Οι ημερομηνίες είναι από 24/10 έως 27/10 με Wizzair και διαμονή μόλις 15′ με τα πόδια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Βουδαπέστης.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα μέτρα που ισχύουν αυτήν τη στιγμή στην Ουγγαρία για τον κορονοϊό. Υπενθυμίζουμε ότι με το green certificate (ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού) δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί για μετακινήσεις εντός ΕΕ.

Αεροπορικά εισιτήρια

Μπείτε στο site της Wizzair και αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Η συνολική τιμή είναι 20 ευρώ ανά άτομο.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης. Αν θέλετε να πάρετε και χειραποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση.

*TIP: Όταν κλείνετε αεροπορικά εισιτήρια προτιμήστε να το κάνετε μέσω ανώνυμης περιήγησης. Αν αναζητάτε συχνά παρόμοια δρομολόγια, οι τιμές τείνουν να αυξάνονται εξαιτίας των cookies.

Διαμονή στη Βουδαπέστη

Για τη διαμονή σας εντοπίσαμε τα Gul Baba Saray Apartments σε απόσταση 15′ από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Βουδαπέστης. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια είναι από 75 έως 85 ευρώ, αναλόγως της ευελιξίας ακύρωσης που θα επιλέξετε. Η αξιολόγησή του είναι 8.6/10.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.

Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές για διαμονή στη Βουδαπέστη με μικρή αύξηση του budget, τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε εδώ.

Διαβάστε εδώ πώς να επιλέγετε σωστά budget δωμάτιο.

Tips
Ανάλυση τελικής τιμής

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις μας για την Βουδαπέστη:

Exit mobile version