Βουδαπέστη-Λισαβόνα-Ρώμη: 9 μέρες από 304€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ευκαιρία να ανακαλύψουμε 3 δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης!

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στη Βουδαπέστη, στη Λισαβόνα και στη Ρώμη για 9 μέρες συνολικά από 304 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Οι ημερομηνίες είναι από 15/01 έως 23/01, με 3 διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη, 3 διανυκτερεύσεις στη Λισαβόνα και 2 διανυκτερεύσεις στη Ρώμη.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κρατήσεις, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων των αντίστοιχων sites.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19

Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια

Για να γίνει αυτό το ταξίδι πρέπει να κλείσετε μία-μία τις παρακάτω πτήσεις ή να κάνετε μια μόνο κράτηση μέσω kiwi πατώντας εδώ:

Η τιμή για όλες αυτές τις πτήσεις μέσω Kiwi είναι 228€ για 2 άτομα.

Σας εξασφαλίσαμε εκπτωτικό κωδικό για κρατήσεις άνω των 150€! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό TPKIWIBFLINK12 στο αντίστοιχο πεδίο και εξοικονομήστε 12€!

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης ανά άτομο.

Διαμονή στη Βουδαπέστη

Για τη διαμονή σας στη Βουδαπέστη εντοπίσαμε το ξενοδοχείο Netizen Budapest Center, που βρίσκεται στο κέντρο της Βουδαπέστης. Το κόστος ενός δίκλινου για 3 βράδια είναι 121€ ή 144€ με δωρεάν ακύρωση έως 2 μέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του είναι 8.8/10.

Το κατάλυμα διαθέτει και πιο οικονομικές επιλογές, αλλά είναι δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο ή δωμάτια hostel.

Διαμονή στη Λισαβόνα

Για τη διαμονή σας στη Λισαβόνα προτείνουμε το κατάλυμα HomeOut Rooms, που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Λισαβόνας και μόλις 3′ με τα πόδια από σταθμό μετρό. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια είναι 162€ ή 189€ με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης έως 6 μέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.6/10.

Διαμονή στη Ρώμη

Για τη διαμονή σας στη Ρώμη προτείνουμε το κατάλυμα Holiday. Βρίσκεται στο δρόμο Via Del Corso, τον πιο κεντρικό δρόμο της Ρώμης, στο ύψος της Piazza Del Popolo. Παρέχει βασικές υπηρεσίες, αλλά δεδομένου ότι η διαμονή θα είναι σύντομη, η τοποθεσία ιδανική και το κόστος προσιτό, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. H διαμονή για 2 βράδια κοστίζει 109€. Η αξιολόγησή του καταλύματος στην booking είναι 8/10.

Ανάλυση τελικής τιμής

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version