Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι: 7 μέρες από 294€ (μεταφορικά και διαμονή)

Ευκαιρία για ένα οικονομικό και πολυτελές ταξίδι στα Εμιράτα!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Άμπου Ντάμπι και στη συνέχεια στο Ντουμπάι για 7 μέρες από 294€ τελική τιμή (διαμονή, αεροπορικά και μεταφορά Άμπου Ντάμπι-Ντουμπάι)!

Οι ημερομηνίες είναι από 5 έως 11 Ιουνίου με διαμονή σε ξενοδοχεία 4*!

O Ιούνιος στα Εμιράτα είναι off season μήνας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (μέσος όρος 38 βαθμοί στη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα η θερμοκρασία πέφτει λίγο). Αυτός είναι κι ο λόγος που το ταξίδι αυτό βγαίνει τόσο οικονομικά. Ωστόσο, το ξενοδοχείο που σας προτείνουμε στο Ντουμπάι διαθέτει πισίνα στην οροφή και γενικότερα το Ντουμπάι δεν είναι η πόλη όπου θα περπατήσετε, ανεξαρτήτως εποχής.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι στη Μήλο για τις ημερομηνίες του Αγίου Πνεύματος, συνολικής αξίας 1000€

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο VIBER

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Άμπου Ντάμπι

Μπείτε στο site της Kiwi κι αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Η συνολική τιμή είναι 180€ με επιστροφή για δύο άτομα. Οι πτήσεις γίνονται με Wizzair κι ο βασικός ναύλος περιλαμβάνει μόνο μια τσάντα πλάτης.

Δυστυχώς, η άφιξη είναι τα μεσάνυχτα, 00.50 τοπική ώρα, οπότε πρακτικά η πρώτη μέρα είναι χαμένη. Όπως θα δείτε παρακάτω, για το βράδυ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε μια διανυκτέρευση στο Άμπου Ντάμπι, αν και υπάρχει λεωφορείο για να σας πάει από το αεροδρόμιο απευθείας στο Ντουμπάι και μάλιστα δωρεάν με την επίδειξη του εισιτηρίου της Wizzair. Έτσι, θα ξεκουραστείτε από το ταξίδι και την επόμενη μέρα μπορείτε να δείτε λίγα από όσα έχει να προσφέρει το Άμπου Ντάμπι. Σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε το εκπληκτικό Sheikh Zayed Mosque, αλλά και το μουσείου του Λούβρου (ναι σωστά διαβάσατε)!

Το τελευταίο βράδυ μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο Άμπου Ντάμπι, αλλά σας προτείνουμε να παραμείνετε στο Ντουμπάι, η πτήση είναι στις 13.55. Όπως θα δείτε παρακάτω, ο χρόνος είναι αρκετός για να μεταβείτε στο αεροδρόμιο αν ξυπνήσετε γύρω στις 08.00 για να αναχωρήσετε περίπου στις 09.30.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Μετακίνηση Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να πάτε από το Abu Dhabi στο Dubai είναι με λεωφορείο και κόστος 25 AED/άτομο/διαδρομή (περίπου 6€). Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 1 ώρα και 40 λεπτά και τα δρομολόγια τακτικά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φυσικά, μπορείτε να πάτε και με ταξί με ένα μέσο κόστος στα 60€ ανά διαδρομή, επιλογή που σίγουρα αξίζει αν είστε 4 άτομα.

Διαμονή στο Άμπου Ντάμπι

Για τη διαμονή σας στο Άμπου Ντάμπι έχουμε εντοπίσει το ξενοδοχείο 4* City Seasons Al Hamra Hotel, που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. To ξενοδοχείο αυτό έχει βαθμολογηθεί ως #1 του Άμπου Ντάμπι στο Trip Advisor. Το δίκλινο για 1 βράδυ (5-6 Ιουνίου) κοστίζει 47€ ή 59€ με δωρεάν ακύρωση έως την ημέρα του ταξιδιού. Η αξιολόγηση του στην booking είναι 8.6/10.

Διαμονή στο Ντουμπάι

Για τη διαμονή σας στο Ντουμπάι έχουμε εντοπίσει το ξενοδοχείο 4* Courtyard by Marriott World Trade Centre, που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία του Ντουμπάι. Το δίκλινο για 5 βράδια (6-11 Ιουνίου) κοστίζει 338€ με δωρεάν ακύρωση έως την προηγούμενη ημέρα του ταξιδιού. Η αξιολόγηση του στην booking είναι 8.8/10.

Tips
Προτεινόμενες δραστηριότητες στo Ντουμπάι
Links κρατήσεων:

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής

Κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι στη Μήλο για τις ημερομηνίες του Αγίου Πνεύματος, συνολικής αξίας 1000€

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο VIBER

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version