Ιούλιος στα Κουφονήσια: 5 μέρες από 370€ (ακτοπλοϊκά και διαμονή)

Beach paradise and turquoise waters at Koufonisia, Little Cyclades, off the coast of Naxos, Greece

Όπως μας έχετε ζητήσει πολλοί, εντοπίσαμε travel deal για Κουφονήσια.

Σίγουρα, δεν είναι οικονομικό, αλλά για τα Κουφονήσια είναι πραγματικά δύσκολο έως απίθανο να βρούμε κάτι πιο οικονομικό. Τα καταλύματα είναι μετρημένα και ήδη δεν έχουν διαθεσιμότητα, ενώ τα ελάχιστα που έχουν συνήθως κοστίζουν +200€ ανά βράδυ.

Ένας πιο οικονομικός τρόπος να επισκεφτείτε τα Κουφονήσια είναι αν μείνετε στη Νάξο και τα επισκεφτείτε σαν ημερήσια εκδρομή. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το νησί μπορείτε να το γυρίσετε σε μια μέρα με τα πόδια.

Εάν ωστόσο επιθυμείτε να κάνετε ένα ταξίδι στα Κουφονήσια μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες 16 με 20 Ιουλίου.

Το ακτοπλοϊκά εισιτήρια δεν παρουσιάζουν αυξομειώσεις στις τιμές, αλλά σας προτείνουμε να κλείσετε αυτό το ταξίδι άμεσα εάν σας ενδιαφέρει, γιατί πιστεύουμε ότι σύντομα θα είναι απίθανο να βρείτε διαθεσιμότητα στα Κουφονήσια, ειδικά με σχετικά προσιτό κόστος.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα links κρατήσεων στο τέλος του κειμένου και θα οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές κρατήσεων.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Σχετικά με τα travel deals
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το ταξίδι στα Κουφονήσια

Στις περισσότερες ημερομηνίες, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κοστίζουν περίπου 170€ ανά άτομο με επιστροφή, αλλά Κυριακή με Πέμπτη κοστίζουν 93,50€, φυσικά με μεγαλύτερη διάρκεια ταξιδιού, εξαιτίας των πολλαπών στάσεων του πλοίου.

Μπείτε στο site της Ferryscanner κι αναζητήστε τα παρακάτω δρομολόγια.

Η συνολική τιμή είναι 93.50€ ανά άτομο με επιστροφή για κατάστρωμα.

*Εάν επιθυμείτε συντομότερο ταξίδι στην επιστροφή, μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο της Hellenic Seaways με διπλάσιο κόστος.

*Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εφόσον μεταβείτε στον Πειραιά, που είναι ο μόνος τρόπος να φτάσετε απευθείας στα Κουφονήσια.

Διαμονή στα Κουφονήσια

Για τη διαμονή σας στα Κουφονήσια έχουμε εντοπίσει το κατάλυμα Petros Rooms, που βρίσκεται πολύ βολική τοποθεσία. Για 4 βράδια κοστίζει 554€. Η βαθμολογία του στην booking είναι 9.3/10.

Links κρατήσεων:

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version