Λισαβόνα-Πόρτο: 6 μέρες από 309€ (μεταφορικά και διαμονή)

Ευκαιρία να κλείσουμε από νωρίς ένα ταξίδι στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Πορτογαλίας!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Πόρτο και στη Λισαβόνα για 6 μέρες από 309€ τελική τιμή (διαμονή, αεροπορικά και μεταφορά Πόρτο-Λισαβόνα)!

Οι ημερομηνίες είναι από 11 έως 16 Οκτωβρίου.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια για να οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές κρατήσεων.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Πόρτο και Λισαβόνα

Για να γλιτώσετε χρόνο από τις μετακινήσεις, θα πετάξετε από Αθήνα για Πόρτο με ενδιάμεση πτήση στο Μπέργκαμο (αναμονή 3,20′) κι από Λισαβόνα στην Αθήνα με απευθείας πτήση.

Μπείτε στο site της kiwi κι αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Η τιμή είναι 258€ με επιστροφή για δύο άτομα.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης για το ταξίδι σας στην Λισαβόνα, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Μεταφορά Πόρτο – Λισαβόνα

Από Πόρτο στη Λισαβόνα μπορείτε να πάτε με τρένο, με διάρκεια ταξιδιού περίπου 3.30′. Υπάρχουν δεκάδες δρομολόγια με διαφορετικές τιμές. Από το site omio.com μπορείτε να βρείτε με 19€ για δύο άτομα.

*Επειδή το ταξίδι είναι μακρινό ημερολογιακά, αυτήν την κράτηση θα την κάνετε αργότερα.

Διαμονή στo Πόρτο

Στο Πόρτο θα φτάσετε βράδυ, 23.00 τοπική ώρα, οπότε η πρώτη μέρα είναι χαμένη. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να μείνετε στο Πόρτο 2 βράδια.

Για τη διαμονή σας προτείνουμε ιδιωτικό δωμάτιο στο hostel Change The World Hostels – Porto – Santa Catarina, που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Για 2 βράδια (11-13 Οκτωβρίου) κοστίζει 121€ ή 134€ με δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως και 1 ημέρα πριν το ταξίδι, κάτι που σίγουρα αξίζει δεδομένου ότι το ταξίδι είναι μακρινό ημερολογιακά. Η αξιολόγηση του καταλύματος είναι 8.5/10.

Διαμονή στην Λισαβόνα

Για τη διαμονή σας στη Λισαβόνα προτείνουμε το κατάλυμα O Elétrico Guesthouse. Δεν βρίσκεται στο κέντρο της Λισαβόνας, ούτε και πολύ μακριά βέβαια, αλλά βρίσκεται δίπλα σε σταθμό μετρό, με το οποίο σε λίγα λεπτά βρίσκεστε στα κεντρικά σημεία της πόλης. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια (13-16 Οκτωβρίου) είναι 219€ ή 270€ με δωρεάν ακύρωση έως 3 ημέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.3/10.

Προτεινόμενες δραστηριότητες στη Λισαβόνα
Tips
Links κρατήσεων:

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version