Μόσχα: 8 μέρες από 272€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στη Μόσχα για 8 μέρες από 272€ τελική τιμή (διαμονή σε ξενοδοχείο 3* και απευθείας πτήσεις με S7 Airlines)!

Οι ημερομηνίες είναι από 06/04 έως 13/04.

Το ταξίδι αυτό μπορεί να συνδυαστεί επίσης με μια επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη. Από το russiantrains.com τα εισιτήρια κοστίζουν περίπου 60€ με επιστροφή ανά άτομο με high speed τρένα και διάρκεια περίπου 4 ώρες.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κρατήσεις, πατήστε στις κίτρινες λέξεις για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων των αντίστοιχων sites.

Ταξιδιωτικά έγγραφα για Ρωσία

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Μόσχα

Μπείτε στο site της S7 ή της Kiwi και αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Η συνολική τιμή είναι 164 ευρώ ανά άτομο.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης και μια χειραποσκευή. Αν θέλετε να πάρετε μεγάλη βαλίτσα έως 23kg επιλέξτε το ναύλο Economy Standard.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Διαμονή στην Μόσχα

Για τη διαμονή σας στην Μόσχα υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες επιλογές για κάθε budget. Εμείς ξεχωρίσαμε το ξενοδοχείο 3* Yaroslavskaya Hotel για να έχετε μια άνετη διαμονή στη Μόσχα. Κοντά του βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα, ενώ δεν απέχει πολύ από το κέντρο της Μόσχας. Ένα δίκλινο κοστίζει συνολικά 217€ για 7 βράδια με δωρεάν ακύρωση έως και 2 μέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγηση του είναι 8.7/10.

Αν επιθυμείτε να κρατήσετε χαμηλά το budget για τη διαμονή σας στη Μόσχα, μην μείνετε στο κέντρο της Μόσχας, αλλά σε κάποιο κατάλυμα με εύκολη πρόσβαση στο μετρό, όπως αυτό που προτείνουμε. Επίσης, για λόγους άνεσης κι ασφάλειας, προτιμήστε ξενοδοχείο με 24ωρη reception.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.

Διαβάστε εδώ πώς να επιλέξετε σωστά budget δωμάτιο.

Tips
Έκδοση Βίζας για Ρωσία

Η έκδοση βίζας συνήθως χρειάζεται 3 με 7 εργάσιμες ημέρες. Το παράβολο είναι 35€.

Φυσικά, μην αφήσετε τη διαδικασία αυτήν για τελευταία στιγμή, όσο πιο γρήγορα παραλάβετε τη βίζα τόσο το καλύτερο για εσάς.

Ανάλυση τελικής τιμής

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version