Προσφορά Qatar Airways: πτήσεις από 489€ με επιστροφή για ταξίδια ζωής!

Ονειρεύεστε ένα ταξίδι στα πανέμορφα νησιά των Μαλδίβων ή τους ζωντανούς και πολυσύχναστους δρόμους της μεγαλύτερης πόλης της Ιαπωνίας, του Τόκιο; Θέλετε να απολαύσετε νέες γευστικές εμπειρίες; Επισκεφτείτε την Μπανγκόκ και απολαύστε τις γεύσεις των ντόπιων street food αγορών, που συχνά θεωρείται ονειρεμένος προορισμός για τους λάτρεις του φαγητού! Για να σας το κάνουμε ακόμα καλύτερο, συνδυάστε την Μπανγκόκ με τα εξωτικά νησιά της Ταϊλάνδης και σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο ταξίδι ζωής!

Μη χάσετε τις απίστευτες προσφορές της Qatar Airways σε αυτούς τους προορισμούς και πολλούς άλλους, διαθέσιμες έως τις 17 Ιανουαρίου 2023, για ταξίδια μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Οι ναύλοι είναι ήδη μειωμένοι κατά 15% με την ελάχιστη τιμή να διαμορφώνεται στα 489€ με επιστροφή, τελική τιμή! Υπενθυμίζουμε ότι στο βασικό ναύλο της Qatar Airways περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης, μια χειραποσκευή έως 7 kg, αλλά και check in αποσκευές έως 25 kg.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν απευθείας από το site της Qatar Airways από τις 9 έως και τις 17 Ιανουαρίου 2023, πατώντας στο ακόλουθο link:
https://www.qatarairways.com/el-gr/offers/online-promotion.html?cid=SMGR663090  

Για την προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Exit mobile version