Ρώμη-Λισαβόνα: 6 μέρες από 135€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ταξιδέψτε από Αθήνα στη Ρώμη κι από εκεί στη Λισαβόνα από 135 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Οι ημερομηνίες είναι από 04/11 έως 09/11 με Ryanair.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα μέτρα που ισχύουν αυτήν τη στιγμή στην Ιταλία για τον κορονοϊό κι εδώ στην Πορτογαλία. Υπενθυμίζουμε ότι με το green certificate (ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού) δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί για μετακινήσεις εντός ΕΕ.

Αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη και Λισαβόνα

Μπείτε στο site της Ryanair και αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις, όπως φαίνονται στα screenshots:

Η συνολική τιμή είναι 40 ευρώ ανά άτομο.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης. Αν θέλετε να πάρετε και χειραποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Διαμονή στην Ρώμη

Για τη διαμονή σας στη Ρώμη το 1ο βράδυ έχουμε εντοπίσει μια πολύ οικονομική, αλλά ταυτόχρονα αξιοπρεπή επιλογή. Λέγεται Domus del corso 523 και κοστίζει μόλις 23€. Βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης, κοντά στην πλατεία Popolo και στα ισπανικά σκαλοπάτια. Έτσι θα εξερευνήσετε με άνεση το κέντρο της Ρώμης την 1η ημέρα. Η βαθμολογία του είναι 8.8/10.

Επειδή το προηγούμενο κατάλυμα δεν έχει διαθεσιμότητα αυτές τις ημερομηνίες, για το 4ο και 5ο βράδυ έχουμε εντοπίσει ένα διαφορετικό κατάλυμα, λίγο πιο ακριβό, αλλά και πιο όμορφο, λέγεται Domus Fabiola – Vaticano. Η τιμή του ξεκινάει από 79€ για δύο βράδια και βρίσκεται στην περιοχή του Βατικανό. Η βαθμολογία του είναι 8.7/10.

Διαμονή στη Λισαβόνα

Για τη διαμονή σας στη Λισαβόνα έχουμε εντοπίσει το GoodTime Marquês Suites σε κεντρική τοποθεσία της Λισαβόνας. Κοστίζει 89€ για 2 βράδια και η βαθμολογία του είναι 8.5/10.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.

Διαβάστε εδώ πώς να επιλέγετε σωστά budget δωμάτιο.

Tips
Ανάλυση τελικής τιμής

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις μας για την Ρώμη:

Δείτε εδώ περισσότερα travel deals!

Exit mobile version