Ταξίδι στις Σεϋχέλλες: 10 μέρες από 985€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ευκαιρία για ένα εξωτικό ταξίδι στις Σεϋχέλλες!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στις Σεϋχέλλες, για 10 μέρες (9 διανυκτερεύσεις) από 985€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Το ταξίδι φυσικά μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή την Κύπρο, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην Αθήνα, από όπου ξεκινάει η πτήση!

Οι ημερομηνίες είναι από 26 Απριλίου έως 5 Μαΐου (επιστροφή ξημερώματα της επόμενης μέρας).

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κρατήσεις, πατήστε στις κίτρινες λέξεις για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων των αντίστοιχων sites.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στις Σεϋχέλλες

Για την είσοδο σας στις Σεϋχέλλες χρειάζεστε μόνο διαβατήριο κι όχι βίζα.

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Σεϋχέλλες

Με τα τωρινά δεδομένα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Ο καιρός στις Σεϋχέλλες

Ο καιρός στις Σεϋχέλλες είναι τροπικός που σημαίνει ότι επικρατεί ζέστη και ξαφνικές βροχές. Ιδανικοί μήνες (με ελάχιστη βροχή) θεωρούνται ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Οκτώβριος κι ο Νοέμβριος, ενώ χειρότεροι μήνες ο Δεκέμβριος, ο Ιανουάριος κι ο Φεβρουάριος.

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Σεϋχέλλες

Οι πτήσεις γίνονται με Ethiopian Airlines (Star Alliance Member) με μικρή αναμονή στην Αντίς Αμπέμπα.

Η συνολική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι 612€ ανά άτομο με επιστροφή. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης, μια χειραποσκευή 8kg και 2 check in αποσκευές (έως 23 kg) ανά άτομο.

Λίγα λόγια για τις Σεϋχέλλες

Στις Σεϋχέλλες μπορείτε να βρείτε πολύ ακριβά resorts που κοστίζουν ακόμα και περισσότερο από 1000€/ημέρα. Ωστόσο, υπάρχουν και οικονομικές αξιοπρεπείς επιλογές που κυμαίνονται περίπου στα 70-90€ ανά ημέρα, που σας προτείνουμε παρακάτω, δεδομένου ότι πάτε για να εξερευνήσετε αυτά τα μαγευτικά νησάκια κι όχι να “κλειστείτε” σε ένα ξενοδοχείο.

Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από 115 νησάκια, ωστόσο 3 είναι τα must. Το μεγαλύτερο, όπου είναι η πρωτεύουσα της χώρας και η κύρια επιλογή για διαμονή, είναι το Mahe. Είναι το πιο οικονομικό, υπάρχει δημόσια συγκοινωνία, αν και ιδανικά χρειάζεται αυτοκίνητο. Η ενοικίαση του κυμαίνεται στα 50€/ημέρα και τα ξενοδοχεία μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να αποφύγετε τις μεγάλες εταιρίες που ζητάνε και εγγύηση. Ωστόσο, στις Σεϋχέλλες οδηγούν από τα δεξιά, οπότε ίσως να μην σας είναι και πολύ βολικό.

Μερικές παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε στο Mahe είναι: Petit Anse, Anse Soleil, Takamama beach (ιδανική για ηλιοβασίλεμα), Baie Lazare (η παραλία κοντά στο κατάλυμα που σας προτείνουμε παρακάτω), Anse Royale.

H πρωτεύουσα του νησιού και της χώρας είναι η Βικτώρια, στην οποία αξίζει να κάνετε μια βόλτα για αγορές σουβενίρ κοκ.

Τα άλλα νησιά που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε είναι το Praslin και το La Digue.

To Praslin είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στις Σεϋχέλλες, αλλά αρκετά μικρότερο από το Mahe. Κάποιοι κινούνται εδώ με αυτοκίνητο, ενώ άλλοι με ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε την εντυπωσιακή και φημισμένη παραλία Anse Lazio, η οποία έχει ψηφιστεί κι ως η καλύτερη παραλία του κόσμου! Στο ίδιο νησί μπορείτε να βρείτε κι άλλες όμορφες παραλίες όπως την Anse Georgette.

To 3o και μικρότερο νησί που πρέπει να επισκεφτείτε είναι το La Digue, που είναι πραγματικά το highlight του ταξιδιού! Οι μετακινήσεις εδώ γίνονται με τα πόδια ή με ποδήλατο. Η πιο διάσημη παραλία της χώρας βρίσκεται εδώ και λέγεται Anse Source D’Argent! Δύο ακόμα όμορφες παραλίες του νησιού είναι οι Anse Coco beach και η Grand Anse Beaches.

Από το Praslin και το La Digue μπορείτε επίσης να κάνετε διάφορα boat tours σε μικρότερα νησάκια, κάποια εκ των οποίων είναι ιδανικά για snorkeling.

Μετακίνηση μεταξύ των νησιών

H μετακίνηση μεταξύ των νησιών γίνεται με ferry. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε από το site seychellesbookings.com. Τα δρομολόγια είναι πολύ συχνά. Ενδεικτικές τιμές ανά άτομο κι ανά διαδρομή:

Διαμονή στις Σεϋχέλλες

Αρκετοί αποφασίζουν να μείνουν όλες τις ημέρες στο Mahe και να κάνουν ημερήσιες εκδρομές στα υπόλοιπα νησιά.

Ωστόσο, για να απολαύσετε στο έπακρο αυτό το ταξίδι, σας προτείνουμε να κάνετε 3 διανυκτερεύσεις σε κάθε νησί.

Για Mahe σας προτείνουμε τα ευρύχωρα διαμερίσματα La Residence. Κοστίζουν 210€ για 3 βράδια με βαθμολογία 9.1/10.

Εναλλακτική πρόταση τα διαμερίσματα Kanasuk (270€, 9.5/10).

Για Praslin, σας προτείνουμε τα διαμερίσματα Bedier. Για 3 βράδια κοστίζουν 294€ ή 310€ με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης έως 6 μέρες πριν το ταξίδι. Η βαθμολογία είναι 9.1/10.

Εναλλακτική πρόταση τα διαμερίσματα Vista D’ Oro (9.7/10, 324€)

Για La Digue, σας προτείνουμε τα διαμερίσματα Belle Amie. Για 3 βράδια κοστίζουν 243€ με πρωινό ή 257€ αν προσθέσετε δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης έως 1 βδομάδα πριν το ταξίδι. Η βαθμολογία τους είναι 8.6/10.

Εναλλακτικη πρόταση το κατάλυμα Kot Babi (8.6/10, 270€).

Links κρατήσεων:

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version