Ταξίδι στο Μπαλί: 12 μέρες / 9 διανυκτερεύσεις από 893€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ευκαιρία για ένα ταξίδι ζωής στο Μπαλί!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Μπαλί της Ινδονησίας για 12 μέρες / 9 διανυκτερεύσεις από 893€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Το ταξίδι φυσικά μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή την Κύπρο, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην Αθήνα, αφού όλες οι πτήσεις γίνονται μέσω Αθήνας.

Οι ημερομηνίες είναι από 28 Φεβρουαρίου (άφιξη στο Μπαλί στις 1 Μαρτίου) έως 10 Μαρτίου (άφιξη στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου) με ενδιάμεση πτήση στη Σιγκαπούρη.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κρατήσεις, πατήστε στις κίτρινες λέξεις για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων των αντίστοιχων sites.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στο Μπαλί

Για την είσοδο σας στο Μπαλί χρειάζεστε διαβατήριο και βίζα την οποία προμηθεύεστε όταν φτάσετε. Κοστίζει περίπου 35€ και έχει διάρκεια έως 30 ημέρες.

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Μπαλί

Με τα τωρινά δεδομένα, πρέπει να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά δεν υπάρχουν μέτρα υποχρεωτικής καραντίνας πλέον.

Ο καιρός στο Μπαλί

Ο καιρός στο Μπαλί είναι τροπικός που σημαίνει ότι επικρατεί ζέστη και ξαφνικές βροχές. Η season στο Μπαλί είναι σαν την Ελλάδα, δηλαδή ο δικός μας χειμώνας θεωρείται off season εκεί (υγρή περίοδος) και ο Αύγουστος είναι peak season (ξηρή περίοδος), οπότε ο Μάρτιος που είναι το ταξίδι που σας προτείνουμε είναι αρχή της σεζόν.

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Μπαλί

Οι πτήσεις γίνονται μέσω Σιγκαπούρης με την low cost αεροπορική εταιρία Scoot, που είναι θυγατρική της Singapore Airlines. Η αναμονή είναι σχεδόν 4 και 9 ώρες αντίστοιχα.

Από το site της Scoot, αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Η συνολική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι 755€ με επιστροφή ανά άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης και μια χειραποσκευή 7kg.

Αν θέλετε check in αποσκευή 20 κιλών, για όλες τις πτήσεις κοστίζει 150€ ανά άτομο. Επιλέξτε την κατηγορία ναύλου FlyBag.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Διαμονή στο Μπαλί

Η διαμονή στο Μπαλί είναι πολύ οικονομική, όπως και το κόστος ζωής, γεγονός που κάνει το Μπαλί ιδανικό προορισμό για διακοπές πολλών ημερών.

Εμείς σας προτείνουμε ξενοδοχείο D Home Seminyak by Pramana Villas. Βρίσκεται στην περιοχή Seminyak, που είναι αρκετά δημοφιλής για διαμονή.

Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 9 βράδια είναι 277€ με δωρεάν ακύρωση έως 1 βδομάδαπριν το ταξίδι, ενώ με 364€ μπορείτε να έχετε και πρωινό για όλες τις ημέρες.  Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.8/10.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μείνετε και κάποια βράδια στην περιοχή Ubud, που είναι η πνευματική και πιο ήσυχη πλευρά του Μπαλί.

Ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε τις ημερομηνίες στην αναζήτηση

Μετακίνηση στο Μπαλί

Ο ιδανικός τρόπος μετακίνησης στο Μπαλί είναι με μηχανάκι, το οποίο εκτός από βολικό είναι και πολύ οικονομικό. Μπορεί να κοστίζει και λίγοτερο από 5€/ημέρα. Ωστόσο, αν δεν είστε εξοικιωμένοι δεν το συνιστούμε.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε αυτοκίνητο με τοπικό οδηγό σε πολύ χαμηλό κόστος για τα δικά μας δεδομένα. Τα ξενοδοχεία συνήθως προσφέρουν ή μπορούν να σας βοηθήσουν στην εύρεση. Φυσικά, πάντα υπάρχει και η επιλογή του ταξί, ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να μην σας εξαπατήσουν στην τιμή.

Tips για την εύρεση της βέλτιστης τιμής μέσω Booking
Ανάλυση τελικής τιμής

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version