Ευκαιρία να προγραμματίσετε από πολύ νωρίς, αλλά και πολύ οικονομικά, ένα ταξίδι στο Κάιρο!
Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Κάιρο για 6 μέρες από 259€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!
Οι ημερομηνίες είναι από 29 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου με απευθείας πτήσεις της Aegean.
To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια και θα οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές κρατήσεων.
Δεν σας εξυπηρετούν οι ημερομηνίες; Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας travel deal, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούμε κι εμείς!
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στην Αίγυπτο
Για την είσοδό σας στην Αίγυπτο χρειάζεστε διαβατήριο και βίζα, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε με 25 δολάρια, τα οποία πληρώνετε σε ευρώ εκείνην τη στιγμή, αλλά είναι πιθανό να περιμένετε σε ουρά. Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή να την εκδώσετε online. Για online έκδοση πατήστε εδώ.
Σχετικά με τα travel deals
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (18/4/25) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για Κάιρο
Από το site της Skyscanner εντοπίστε το παρακάτω δρομολόγιο:
- Αθήνα – Κάιρο 29 Οκτωβρίου
- Κάιρο – Αθήνα 3 Νοεμβρίου
Η τιμή είναι 348€ με επιστροφή για 2 άτομα με Aegean.
Στο βασικό ναύλο της Aegean περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης ή μια χειραποσκευή έως 8kg.

Διαμονή στο Κάιρο
Για value for money διαμονή στο Κάιρο σας προτείνουμε το κατάλυμα Dar Cairo Hostel, που βρίσκεται στο κέντρο του Καΐρου. Για 5 βράδια, με πρωινό και δωρεάν μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο, το κόστος για 2 άτομα είναι 170€ με δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως την ημέρα του ταξιδιού! Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.9/10.
Με το ίδιο ή και μικρότερο budget, μπορείτε να βρείτε δεκάδες ξενοδοχεία στην περιοχή που βρίσκονται οι Πυραμίδες, αλλά δεν θα σας εξυπηρετήσει τόσο στις μετακινήσεις σας και είναι μια αρκετά τουριστική περιοχή. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε μια μίξη στις μέρες.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.
Προτεινόμενες δραστηριότητες στο Κάιρο
- Tour με ξεναγό στις Πυραμίδες / δείτε εδώ το προτεινόμενο tour από 16€ ανά άτομο
- Εκδρομή στην Έρημο με 4×4 / δείτε εδώ το προτεινόμενο tour που περιλαμβάνει τη μετακίνηση, βόλτα με καμίλα, sandsurf και γεύμα από 102€ ανά άτομο
- Βραδινή κρουαζιέρα στο Νείλο / δείτε εδώ το προτεινόμενο tour, περιλαμβάνει γεύμα, από 16€ ανά άτομο
- Ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Αλεξάνδρεια με ξεναγό / δείτε εδώ το προτεινόμενο tour από 77€ ανά άτομο
- Βόλτα με “γουρούνα” στην Έρημο / δείτε εδώ το προτεινόμενο tour από 48€ ανά άτομο
Links κρατήσεων:
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
- Αεροπορικά εισιτήρια: https://skyscanner.pxf.io/MAKva2
- Διαμονή: https://booking.tp.st/B0wUDdHX
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 348€
- Διαμονή για 2 άτομα για 5 βράδια από: 170€
- Σύνολο: 518€ / 2 άτομα = 259€ / άτομο
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!