Ταξίδι στο Τόκυο: 11 μέρες / 9 διανυκτερεύσεις από 980€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ευκαιρία για ένα ταξίδι ζωής στο Τόκυο!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Τόκυο για 11 μέρες / 9 διανυκτερεύσεις από 980€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Το ταξίδι φυσικά μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή την Κύπρο, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι από 10 Νοεμβρίου (άφιξη στο Τόκυο στις 11 Νοεμβρίου) έως 20 Νοεμβρίου (άφιξη στην Αθήνα στις 21 Νοεμβρίου στις 00.45) με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* και ενδιάμεση πτήση στη Ρώμη.

Επειδή 9 μέρες είναι αρκετές για το Τόκυο, εάν επιθυμείτε μπορείτε να πάτε για 3-4 μέρες στο Κιότο που είναι το πνευματικό κέντρο της Ιαπωνίας. Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι παρόμοιες με το Τόκυο, άρα δεν θα αυξηθεί το κόστος του ταξιδιού στο κομμάτι της διαμονής. Η μετακίνηση μπορεί να γίνει με τα τρένα βολίδα (περίπου 90€ ανά διαδρομή/άτομο) ή με αεροπλάνο (αυτήν τη στιγμή υπάρχουν και πτήσεις με 50€ ανά διαδρομή/άτομο), αλλά σίγουρα συνιστούμε το τρένο βολίδα για την εμπειρία, μιας και είναι κάτι που δεν μπορείτε να βιώσετε πουθενά αλλού.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια και θα οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές κρατήσεων.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στην Ιαπωνία

Για την είσοδο στην Ιαπωνία χρειάζεστε μόνο διαβατήριο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Ιαπωνία

Με τα τωρινά δεδομένα, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό μοριακό τεστ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο καιρός στην Ιαπωνία

Ως high season για τουρισμό στην Ιαπωνία θεωρείται η άνοιξη και το φθινόπωρο, επομένως ο Νοέμβριος είναι καλή εποχή.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Τόκυο

Οι πτήσεις γίνονται μέσω Ρώμης με την ITA Airways. Η αναμονή είναι 7.55′ και 1,20′ ώρες αντίστοιχα. Οι πτήσεις είναι συνδεδεμένες. Ωστόσο, εάν δεν έχετε εμπειρία με τα αεροδρόμια και τις ανταποκρίσεις, μπορείτε στην επιστροφή να επιλέξετε διαφορετική ώρα πτήσης για το Ρώμη-Αθήνα, στο ίδιο κόστος, ωστόσο θα η αναμονή θα είναι ολονύχτια.

Από το site της Kiwi, αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Η συνολική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι 1323€ με επιστροφή για δύο άτομα. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης και μια χειραποσκευή 8kg. Εάν επιθυμείτε check in αποσκευή 20kg κοστίζει 300€ ανά άτομο για όλες τις πτήσεις. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε μία για δύο άτομα για να μοιραστεί το κόστος.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Διαμονή στο Τόκυο

Παραδόξως, η διαμονή στο Τόκυο δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, όσο το κόστος ζωής εκεί. Από την αναζήτησή μας για τις παραπάνω ημερομηνίες, υπάρχουν δεκάδες ξενοδοχεία 3* που κυμαίνονται στα 70€/βράδυ. Ωστόσο, να έχετε υπόψιν ότι γενικά τα δωμάτια στο Τόκυο είναι μικρά.

Θεωρούμε δεδομένο ότι σε μια μεγαλούπολη σαν το Τόκυο, όλες οι μετακινήσεις σας θα γίνονται με την άριστη τοπική συγκοινωνία. Σε περίπτωση που διαλέξετε διαφορετικό ξενοδοχείο από αυτό που σας προτείνουμε, προσέξτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτές.

Η δική μας πρόταση είναι το ξενοδοχείο 3* Hotel Wing International Shimbashi Onarimon, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις συγκοινωνίες και βρίσκεται κοντά στο κέντρο.

Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 9 βράδια είναι 638€ ή 674€ με δωρεάν ακύρωση έως 3 ημέρες πριν το ταξίδι, κάτι που σίγουρα προτείνουμε για τη μικρή διαφορά στην τιμή και την ευελιξία που προσφέρει. Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.3/10.

Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για τη διαμονή σας.

Δραστηριότητες στο Τόκυο

Αν θέλετε να επισκεφτείτε αξιοθεάτα με ξεναγό και γενικότερα να κάνετε οργανωμένες δραστηριότητες που κάνουν τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία, σας συνιστούμε να βρείτε μέσω Get Your Guide τα αντίστοιχα activities μέσω τοπικών ταξιδιωτικών γραφείων. Σίγουρα, θα ανεβάσουν ελαφρώς το κόστος του ταξιδιού, αλλά θα είναι σίγουρα πολύ πιο οικονομικά από τα “πακέτα” των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων.

Σε κάθε περίπτωση όμως σας συνιστούμε να ζήσετε το Τόκυο και να μην αναλωθείτε μόνο στα αξιοθέατά του!

Links κρατήσεων:

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής

Κερδίστε ένα δωρεάν ταξίδι στη Μήλο για τις ημερομηνίες του Αγίου Πνεύματος, συνολικής αξίας 1000€

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version