Ταξίδι στο Ζάγκρεμπ: 4 μέρες από 114€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας!

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στο Ζάγκρεμπ για 4 μέρες από 114 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Οι ημερομηνίες είναι από 13/10 έως 16/10 και διαμονή στο κέντρο του Ζάγκρεμπ!

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κρατήσεις, πατήστε στις κίτρινες λέξεις για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων των αντίστοιχων sites.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Κροατία

Για την είσοδο στην Κροατία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ανεξαρτήτως εμβολιασμού.

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι στο Ζάγκρεμπ

Μπείτε στο site της Kiwi κι αναζητήστε τις πτήσεις όπως φαίνονται στο screenshot:

Η συνολική τιμή είναι 111€ με επιστροφή για δύο άτομα.

Έκπτωση -8€ για αγορές άνω των 99€ και τη χρήση του κωδικού “8KIWIHOTDAYS”! Ισχύει για αγορές έως 19/09/2022.

Κωδικός κουπονιού: 8KIWIHOTDAYS

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης. Αν θέλετε να πάρετε και χειραποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης για το ταξίδι σας στο Ζάγκρεμπ, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Διαμονή στο Ζάγκρεμπ

Για τη διαμονή σας εντοπίσαμε το κατάλυμα Monika Rooms, που βρίσκεται στο κέντρο του Ζάγκρεμπ. Το κόστος ενός δωματίου 2 ατόμων για 3 βράδια είναι 126€ με δωρεάν ακύρωση έως 1 βδομάδα πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του είναι 9.3/10.

Ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε τις ημερομηνίες στην αναζήτηση

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας για το ταξίδι σας στο Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε εδώ πώς να επιλέξετε σωστά budget δωμάτιο.

Προτεινόμενες ημερήσιες εκδρομές από το Ζάγκρεμπ

Εναλλακτικά, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το site της rentalcars.com.

Travel hack: πώς θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα στις χώρες που δεν έχουν ευρώ!

Όταν βρίσκεστε σε μια χώρα με διαφορετικό νόμισμα συνήθως έχετε δύο επιλογές.

Η πρώτη επιλογή είναι να μετατρέψετε ευρώ στο τοπικό νόμισμα (μετρητά) σε κάποιο τοπικό ανταλλακτήριο. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτήν πάντα χάνετε ένα μέρος της αξίας, που είναι το κέρδος του ανταλλακτηρίου. Το ποσό αυτό εξαρτάται από τις τιμές του ανταλλακτηρίου, συνήθως όσο πιο κεντρική τοποθεσία τόσο χειρότερη είναι και η ισοτιμία. Πολλές φορές, τα ανταλλακτήρια χρεώνουν ένα φιξ ποσό ανά συναλλαγή κι επιπλέον τη διαφορά στην ισοτιμία. Οπότε, αν αποφασίσετε να αλλάξετε νόμισμα σε μετρητά, αναζητήστε ανταλλακτήριο που είναι commission free, ώστε να αποφύγετε τουλάχιστον τη σταθερή προμήθεια και να χάσετε μόνο τη συναλλαγματική διαφορά.

Η δεύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την ελληνική χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή χρεώνεστε ένα επιπλέον ποσοστό ανά συναλλαγή. Το ποσοστό αυτό εξαρτάται από τη χώρα που ταξιδεύετε και την ελληνική τράπεζα που χρησιμοποιείτε, αλλά συνήθως είναι από 3% έως 5%. Η ανάληψη μετρητών εξαρτάται από τους παραπάνω παράγοντες, το ποσό ανάληψης, αλλά και το ΑΤΜ από το οποίο θα γίνει η ανάληψη. Το σίγουρο είναι ότι είναι εξίσου μια ακριβή διαδικασία.

Σημαντικό μειονέκτημα της χρήσης μετρητών σε χώρες χωρίς ευρώ είναι ότι μπορεί να μην ξοδέψετε όλα τα χρήματα που έχετε μετατρέψει, με αποτέλεσμα να πληρώσετε πάλι προμήθειες για τη μετατροπή τους σε ευρώ!

Όμως σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Υπάρχει μια τρίτη επιλογή, αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό και λέγεται Revolut.

Η Revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα-εφαρμογή, η οποία δίνει τη δυνατότητα για συναλλαγές με διαφορετικά νομίσματα χωρίς προμήθειες και με τη βέλτιστη ισοτιμία (ενδεικτικά θα “χάσετε” σχεδόν 1/1000€ αντί για 3-5/100€). Μπορείτε να εκδώσετε δωρεάν την ψηφιακή κάρτα και να την χρησιμοποιήσετε ανέπαφα μέσω του κινητού σας ή να παραγγείλετε μια φυσική κάρτα, πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά (6-7€). Εμπειρικά, το ποσό αυτό γίνεται απόσβεση από την πρώτη μέρα του ταξιδιού σας! Επίσης, με την Revolut μπορείτε να κάνετε ανάληψη 200€/μήνα ή παρόμοιο ποσό σε άλλο νόμισμα χωρίς προμήθεια και στη συνέχεια η προμήθεια είναι 2%. Με οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα θεωρείστε δεδομένη αρκετά μεγαλύτερη προμήθεια για ανάληψη μετρητών.

Η εγγραφή στην Revolut είναι γρήγορη και μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα οποιοδήποτε ποσό με μηδενική προμήθεια. Η κάρτα αυτή φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην Ελλάδα! Ξεκινήστε την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

*Bonus: Η μεταφορά χρημάτων από Revolut σε Revolut γίνεται άμεσα και χωρίς προμήθεια, οπότε το μοίρασμα των εξόδων μεταξύ της παρέας γίνεται πανεύκολα και γρήγορα!

**Bonus: Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, μπορείτε να την παγώσετε άμεσα από την εφαρμογή και να δημιουργήσετε καινούργια ψηφιακή κάρτα δωρεάν.

Tips
Ανάλυση τελικής τιμής

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version