Volotea: πτήσεις από 24€ για ελληνικά νησιά!

Ευκαιρία για ένα αεροπορικό ταξίδι σε ελληνικό νησί στην αρχή της season! Η Volotea προσφέρει αυτήν τη στιγμή ναύλους από 24€ για ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι τιμές αφορούν πτήσεις μιας διαδρομής, αλλά υπάρχουν πτήσεις με παρόμοιο κόστος και για την επιστροφή, όπως θα δείτε παρακάτω.

Να επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται για κάποια επίσημη προσφορά της Volotea, αλλά για ναύλους που έχουμε εντοπίσει αυτήν τη στιγμή (11/03), επομένως ίσως να μην ισχύουν για πολλές μέρες.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Από Θεσσαλονίκη υπάρχουν πτήσεις με 24€ για Σαντορίνη (Ιούνιο) με πτήσεις επιστροφής από 31€.

Από Αθήνα υπάρχουν πτήσεις με 24€ για Σαντορίνη (Μάιος-Ιούνιος), 24€ για Μύκονο (Απρίλιος-Μάιος) και 24€ για Ηράκλειο (Μάιος-Ιούνιος), ενώ υπάρχουν επίσης πτήσεις επιστροφής από 24€.

Στην Volotea ο βασικός ναύλος περιλαμβάνει μία τσάντα πλάτης.

Αν θέλετε μπορείτε να γίνετε megavolotea member, κοστίζει 60€/ χρόνο. Προσφέρει οφέλη όπως δωρεάν 10kg χειραποσκευή για εσάς κι έως 4 συνεπιβάτες σας, ελαφρώς οικονομικότερους ναύλους κι άλλες εκπτώσεις σε διάφορες υπηρεσίες. Φυσικά, αν δεν πετάτε συχνά με τη Volotea, μπορείτε να αγοράσετε μόνο μια χειραποσκευή για την πτήση σαν επιπλέον υπηρεσία, σε περίπτωση που τη χρειάζεστε.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version