Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στο Εδιμβούργο για 6 μέρες από 174€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!
Οι ημερομηνίες είναι από 13/03 έως 18/03 με Ryanair, ενδιάμεση πτήση στις Βρυξέλλες, και διαμονή στο κέντρο του Εδιμβούργο!
Υπενθυμίζουμε ότι από 01/10/21, απαιτείται διαβατήριο για ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο.
To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
Για να κάνετε κρατήσεις, πατήστε στις κίτρινες λέξεις για να οδηγηθείτε στις μηχανές κρατήσεων των αντίστοιχων sites.
Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Σκωτία
Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες υποχρεούνται να κάνουν ένα rapid test ή pcr test έως την 2η μέρα του ταξιδιού τους (η μέρα 0 είναι η μέρα άφιξης). Το ραντεβού πρέπει να έχει κλειστεί πριν το ταξίδι. Το τεστ της 2ης μέρας πρέπει να προγραμματιστεί και να πληρωθεί πριν το ταξίδι. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης.
Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες υποβάλλονται σε υποχρεωτική 10ημερη καραντίνα καθώς και τεστ πριν το ταξίδι, αλλά και την 2η και 8η μέρα του ταξιδιού, άρα πρακτικά το Ηνωμένο Βασίλειο δεν δέχεται μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες.
Όλοι οι επιβάτες πρέπει να έχουν συμπληρωμένη φόρμα PLF, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου μπορείτε να βρείτε εδώ.
Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι στα αγγλικά.
Για την επιστροφή στην Ελλάδα θα χρειαστείτε PLF φόρμα (48 ωρών), την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.
Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες χρειάζονται μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών) για την επιστροφή στην Ελλάδα.
Σχετικά με τα travel deals
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά. Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε επισυνάψει τις προτάσεις μας στο τέλος του άρθρου.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (11/02/22) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για Εδιμβούργο
Μπείτε στο site της Ryanair και αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:
- Θεσσαλονίκη – Βρυξέλλες 13/03
- Βρυξέλλες – Θεσσαλονίκη 18/03
Στη συνέχεια, πάλι από το site της Ryanair αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:
- Βρυξέλλες – Εδιμβούργο 13/03
- Εδιμβούργο – Βρυξέλλες 18/03
Η συνολική τιμή είναι 52 ευρώ ανά άτομο με επιστροφή.
*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης. Αν θέλετε να πάρετε και χειραποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση.
*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.
*Οι πτήσεις μεταξύ τους έχουν 2 και 3.5 ώρες αντίστοιχα, άρα δεν θα έχετε πρόβλημα με την αλλαγή πτήσεων.
*Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μια κράτηση, αντί για 2 κρατήσεις, μέσω kiwi, η οποία προσφέρει προστατευμένες και εγγυημένες πτήσεις transit, αυτόματα check in πτήσεων, αλλά τιμολογεί λίγο ακριβότερα τα ίδια εισιτήρια.


Διαμονή στο Εδιμβούργο
Για τη διαμονή σας στο Εδιμβούργο έχουμε εντοπίσει το ξενοδοχείο 3* Cityroomz Edinburgh με κόστος 245€ για 5 βράδια μη επιστρέψιμη τιμή ή 265€ δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης έως και 2 βδομάδες πριν το ταξίδι. Βρίσκεται στο κέντρο του Εδιμβούργο και η αξιολόγησή του είναι 8.1/10.


Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.
Διαβάστε εδώ πώς να επιλέξετε σωστά budget δωμάτιο.
Tips
- Συνδεθείτε μέσω email ή facebook στην booking για να σας εμφανίζονται οι εκπτώσεις Genius (από 10% έως 15%).
- Σε πολλά καταλύματα για κρατήσεις μέσω της mobile εφαρμογής της booking κερδίζετε επιπλέον έκπτωση 10%.
- Προτιμήστε κατάλυμα με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης λόγω κορωνοϊού.
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 2 x 52€ = 104€
- Διαμονή για 2 άτομα για 5 βράδια από: 245€
- Σύνολο: 349€ / 2 άτομα = 174.5€ / άτομο
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις μας για το Εδιμβούργο:
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!