Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στο Παρίσι κι από εκεί στη Βενετία από 186 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!
Οι ημερομηνίες είναι από 14/12 έως 19/12 με Ryanair.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- 14/12 πτήση Θεσσαλονίκη-Παρίσι
- 17/12 πτήση Παρίσι-Βενετία
- 18/12 πτήση Βενετία-Θεσσαλονίκη
Εδώ μπορείτε να δείτε τα μέτρα που ισχύουν αυτήν τη στιγμή στην Ιταλία για τον κορονοϊό κι εδώ στην Γαλλία. Υπενθυμίζουμε ότι με το green certificate (ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί για μετακινήσεις εντός ΕΕ. Για μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες απαιτείται αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών πριν την είσοδό σας στην εκάστοτε χώρα.
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά. Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε επισυνάψει τις προτάσεις μας στο τέλος του άρθρου.
- To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (01/11/21) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι και Βενετία
Μπείτε στο site της Ryanair και αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις, όπως φαίνονται στα screenshots:
- Θεσσαλονίκη-Παρίσι 14/12
- Παρίσι-Βενετία 17/12
- Βενετία-Θεσσαλονίκη 18/12
Η συνολική τιμή είναι 46 ευρώ ανά άτομο.
*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης. Αν θέλετε να πάρετε και χειραποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση.



Διαμονή στο Παρίσι
Για τη διαμονή σας στο Παρίσι έχουμε εντοπίσει το ξενοδοχείο 2* Hotel Victor Massé σε κεντρική τοποθεσία του Παρισίου. Κοστίζει 223€ για 3 βράδια μη επιστρέψιμη τιμή ή 247€ με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης από την εφαρμογή της booking. Η βαθμολογία του είναι 8.3/10.


Διαμονή στην Βενετία
Για τη διαμονή σας στη Βενετία έχουμε εντοπίσει το ξενοδοχείο 3*Albergo al Tiepolo που βρίσκεται στο κέντρο της Βενετίας. Η τιμή του για ένα βράδυ είναι 58€ μη επιστρέψιμη τιμή ή 63€ με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης. Η βαθμολογία του είναι 8.4/10.


Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.
Διαβάστε εδώ πώς να επιλέγετε σωστά budget δωμάτιο.
Tips
- Συνδεθείτε μέσω email ή facebook στην booking για να σας εμφανίζονται οι εκπτώσεις Genius (από 10% έως 15%).
- Σε πολλά καταλύματα για κρατήσεις μέσω της mobile εφαρμογής της booking κερδίζετε επιπλέον έκπτωση 10%.
- Προτιμήστε κατάλυμα με ευέλικτη πολιτική ακύρωσης λόγω κορωνοϊού.
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων από: 2 x 46€ = 92€
- Διαμονή για 2 άτομα από: 223 (Παρίσι) + 58 (Βενετία)= 281€
- Σύνολο: 373€ / 2 άτομα = 186.5€ / άτομο
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις μας για το Παρίσι και τη Βενετία:
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!