Ευκαιρία για ένα ταξίδι στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας!
Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στη Νυρεμβέργη για 4 μέρες από 160€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!
Οι ημερομηνίες είναι από 19 έως 22 Ιανουαρίου (ΠΣΚ) με διαμονή σε κεντρική τοποθεσία.
Δεν σας εξυπηρετούν οι ημερομηνίες; Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας travel deal, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούμε κι εμείς!
To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα πορτοκαλί κουτάκια παρακάτω για να οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές αναζητήσεων.
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Σχετικά με τα travel deals
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (28/12/23) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για Νυρεμβέργη
Μπείτε στο site της Skyscanner κι αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:
- Θεσσαλονίκη – Νυρεμβέργη 19 Ιανουαρίου
- Νυρεμβέργη – Θεσσαλονίκη 22 Ιανουαρίου
Η τιμή είναι 133€ με επιστροφή για δύο άτομα.
Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης.

Διαμονή στη Νυρεμβέργη
Για τη διαμονή σας εντοπίσαμε τα διαμερίσματα Astoria, που βρίσκονται κοντά, με τα πόδια, στο κέντρο της Νυρεμβέργης και στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια είναι 188€ ή 212€ με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης έως 2 μέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.8/10.
*Για να σας εμφανίζεται η τιμή που βλέπουμε, πρέπει να κάνετε σύνδεση στο site της Booking. Είναι δωρεάν και γίνεται απευθείας μέσω gmail.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας για το ταξίδι σας στη Νυρεμβέργη.
Links κρατήσεων:
- Αεροπορικά εισιτήρια: https://skyscanner.pxf.io/JzLKvq
- Διαμονή: https://booking.tp.st/drDfLjAT
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 133€
- Διαμονή για 2 άτομα για 3 βράδια από: 188€
- Σύνολο: 321€ / 2 άτομα = 160.50€ / άτομο
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!