Ταξίδι στην Ταϋλάνδη: 11 μέρες / 8 βράδια από 802€ (αεροπορικά και διαμονή)

Ευκαιρία να κλείσουμε από νωρίς ένα ταξίδι ζωής στην Ταϋλάνδη!

Ταξιδέψτε από Αθήνα στη Μπανγκόκ και στη συνέχεια στο εξωτικό Κράμπι, συνολικά για 11 μέρες / 8 βράδια από 802€ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Το ταξίδι φυσικά μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή την Κύπρο, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην Αθήνα, αφού οι πτήσεις γίνονται μέσω Αθήνας.

Για να γνωρίσετε την εξωτική πλευρά της Ταϋλάνδης σας προτείνουμε την περιοχή Κράμπι, και πιο συγκεκριμένα την παραθαλάσσια περιοχή Ao Nang, που δεν έχει τον υπερτουρισμό που έχει το Πουκέτ. Από την περιοχή αυτήν έχετε μάλιστα περισσότερες και πιο γρήγορες ημερήσιες εξορμήσεις, όπως τα νησιά Phi Phi και τα νησιά του κόλπου Phang Nga, μέρη που έχουν συνδεθεί με το Πουκέτ, αλλά δεν βρίσκονται στο Πουκέτ!

Οι ημερομηνίες είναι από 2 Δεκεμβρίου (άφιξη στην Μπανγκόκ στις 3 Δεκεμβρίου) έως 11 Δεκεμβρίου (άφιξη στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου) με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4* κι ενδιάμεση πτήση στη Σιγκαπούρη.

To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.

Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα σχετικά links στο τέλος του κειμένου.

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στην Ταϋλάνδη

Για την είσοδο σας στην Ταϋλάνδη χρειάζεστε μόνο διαβατήριο κι όχι βίζα.

Ταξιδιωτικά έγγραφα Covid-19 για Ταϋλάνδη

Με τα τωρινά δεδομένα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Ο καιρός στην Ταϋλάνδη

Ο καιρός στην Ταϋλάνδη είναι τροπικός που σημαίνει ότι επικρατεί ζέστη και ξαφνικές βροχές. Ωστόσο, η περίοδος Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε τη χώρα, αφού οι βροχές είναι πιο αραιές και δεν επικρατεί ανυπόφορη ζέστη. Θεωρείται η high season για τον τουρισμό. Επομένως, ο Δεκέμβριος είναι πολύ κατάλληλος μήνας για να ανακαλύψετε την Ταϋλάνδη χωρίς πολλές βροχές.

Σχετικά με τα travel deals
Αεροπορικά εισιτήρια για Ταϋλάνδη

Μέσω Kiwi, πατώντας στο παρακάτω κουτάκι “Αναζητήστε εδώ τις πτήσεις”, θα σας εμφανιστεί το παρακάτω προτεινόμενο δρομολόγιο:

Η συνολική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι 1354€ για δύο άτομα με επιστροφή. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης και μια χειραποσκευή 7kg.

Αν θέλετε check in αποσκευή 23 κιλών, για όλες τις πτήσεις κοστίζει 235€ ανά άτομο. Δεδομένου ότι είστε δύο άτομα, μπορείτε να πάρετε μία επιπλέον αποσκευή, αντί για δύο, ώστε να μειώσετε το συνολικό κόστος στα 117.50€ ανά άτομο.

*Εάν δεν βλέπετε την ίδια τιμή τη στιγμή που κοινοποιείται το travel deal, δοκιμάστε άλλη συσκευή ή browser, διότι το site της kiwi λειτουργεί με cookies, δηλαδή εάν το επισκέπτεστε συχνά, θα σας εμφανίζει μεγαλύτερες τιμές.

*Αν χρειάζεστε χειραποσκευή στις σωστές διαστάσεις ή ταξιδιωτική τσάντα πλάτης, ρίξτε μια ματιά στο bagz.gr, ένα ελληνικό eshop με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές & ποιότητα.

Διαμονή στην Ταϋλάνδη

Για τη διαμονή στη Ταϋλάνδη σας προτείνουμε να κάνετε 3 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ και 5 στο Κράμπι (παραλία Ao Nang), ώστε να ξεκουραστείτε από το ταξίδι, να ανακαλύψετε την Μπανγκόκ και στη συνέχεια να πάτε στις τροπικές παραλίες.

Η διαμονή στην Ταϋλάνδη είναι πολύ οικονομική. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να μείνετε σε ξενοδοχεία 3* ή ακόμα καλύτερα.

Για την Μπανγκόκ, σας προτείνουμε το ξενοδοχείο 3* Chern, στην περιοχή της παλιάς πόλης της Μπανγκόκ, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης.

Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια (3-6 Δεκεμβρίου) είναι 96€ ή 101€ με δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως 4 μέρες πριν το ταξίδι, κάτι το οποίο και φυσικά συστήνουμε για την ευελιξία που προσφέρει. Η αξιολόγησή του στην booking είναι 8.7/10.

Εναλλακτικές προτάσεις με μεγαλύτερο budget:

Για το Κράμπι, σας προτείνουμε το ξενοδοχείο 4* Andaman Breeze Resort, που βρίσκεται 10-15′ με τα πόδια από την παραλία. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα και προσφέρει κι άλλες παροχές, αλλά σας προτείνουμε να μην κάτσετε όλη μέρα σε αυτήν, αφού η περιοχή έχει πραγματικά φανταστικά μέρη για να κολυμπήσετε, όπως η παραλία Railay, που θεωρείται από τις ομορφότερες της χώρας. Από την παραλία Ao Nang αναχωρούν πολλά πλοιάροια για ημερήσιες εκδρομές σε κοντινά μικρά ακατοίκητα νησάκια.

Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 5 βράδια (6-11 Δεκεμβρίου) είναι 154€ ή 202€ με δωρεάν ακύρωση έως 3 μέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του είναι 8.5/10 στο site της booking.

Εναλλακτικά, καλή επιλογή με ελαφρώς μεγαλύτερο budget είναι το Sugar Marina Resort 4* με βαθμολογία 8.6/10, από 238€ για 5 βράδια. Με μεγαλύτερο budget, αν ψάχνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο, σας προτείνουμε το 4* Ban Sainai Resort με 652€ για 5 βράδια.

*Για να σας εμφανίζεται η τιμή που βλέπουμε, πρέπει να κάνετε σύνδεση στο site της Booking. Είναι δωρεάν και γίνεται απευθείας μέσω gmail.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.

Tips
Links κρατήσεων:

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.

Ανάλυση τελικής τιμής

Για να μην χάνετε ταξιδιωτική ευκαιρία μπείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο Viber

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!

Exit mobile version