Ευκαιρία για ένα ταξίδι ζωής στο Μαϊάμι!
Ταξιδέψτε από Αθήνα στο Μαϊάμι για 9 μέρες / 6 διανυκτερεύσεις από 945€ τελική τιμή (διαμονή 4* και αεροπορικά με Turkish)!
Το ταξίδι φυσικά μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή την Κύπρο, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην Αθήνα όπου ξεκινάει η πτήση.
Οι ημερομηνίες είναι από 20 έως 28 Noεμβρίου (άφιξη στο Μαϊάμι στις 21 Νοεμβρίου κι αναχώρηση από Μαϊάμι στις 27 Νοεμβρίου) με διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στο κέντρο του Μαϊάμι.
To Voyaging The World δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο για να κλείσει το ταξίδι για εσάς.
Για να κάνετε κράτηση, πατήστε στα παρακάτω πορτοκαλί κουτάκια για να οδηγηθείτε στις αντίστοιχες μηχανές κρατήσεων.
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο στην Αμερική
Για την είσοδο στην Αμερική χρειάζεστε διαβατήριο και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που λέγεται Esta (αντί για βίζα). Η διαδικασία γίνεται online και κοστίζει 21$ από το επίσημο site, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.
Σχετικά με τα travel deals
- Το ταξίδι είναι Do It Yourself (DIY) που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις και το πρόγραμμα μόνοι σας, γι’ αυτό άλλωστε βγαίνει τόσο οικονομικά.
- Η παραπάνω τιμή ισχύει σήμερα (29/9/25) κι ενδέχεται να αλλάξει όσο περνάνε οι ώρες, αφού οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν παραμένουν σταθερές για πολλές ώρες.
- Η τελική τιμή προκύπτει για κράτηση σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεγαλύτερα ή περισσότερα δωμάτια, αν είστε περισσότερα άτομα.
Αεροπορικά εισιτήρια για Μαϊάμι
Από το site της Skyscanner αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:
- Αθήνα – Μαϊάμι 20 Νοεμβρίου
- Μαϊάμι- Αθήνα 27 Νοεμβρίου
Οι πτήσεις γίνονται με Turkish Airlines κι ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη. Οι ανταποκρίσεις είναι 1,50′ και 2,15′ αντίστοιχα.
Η συνολική τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι μόλις 1131€ με επιστροφή για 2 άτομα.
Στο βασικό ναύλο της Turkish Airlines συμπεριλαμβάνονται 2 check in αποσκευές ανά επιβάτη.

Διαμονή στο Μαϊάμι
Για τη διαμονή σας στο Μαϊάμι έχουμε εντοπίσει το ξενοδοχείο 4* Eurostars Langford, που βρίσκεται σε πάρα πολύ κεντρική τοποθεσία. Για 6 βράδια, το δίκλινο κοστίζει 759€ ή 844€ με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης της κράτησης έως 2 μέρες πριν το ταξίδι. Η αξιολόγησή του είναι 8.5/10.
*Για να σας εμφανιστεί η παρακάτω τιμή που βλέπουμε, πρέπει να κάνετε σύνδεση στο site της Booking. Είναι δωρεάν και γίνεται απευθείας μέσω gmail.


Links κρατήσεων:
- Αεροπορικά εισιτήρια: https://skyscanner.pxf.io/y2ePBb
- Διαμονή: https://booking.tp.st/WWdvxYeO
Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση από τα links μας, ώστε να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια από αυτά τα sites, χωρίς εσείς φυσικά να πληρώσετε περισσότερο.
Ανάλυση τελικής τιμής
- Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή: 1131€
- Διαμονή για 2 άτομα για 6 βράδια από: 759€
- Σύνολο: 1890€ / 2 άτομα = 945€ / άτομο
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram για να βλέπετε πρώτοι τα travel deals που ανακαλύπτουμε!









