3 δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!

Αφού έχουμε αναφερθεί σε διαφόρων ειδών ξενοδοχεία, όπως ξενοδοχεία από πάγο, τυχερών παιγνίων, με δύσκολη πρόσβαση, δίπλα στη φύση και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, δε θα μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε υποθαλάσσια μέρη, μία τάση που τείνει να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Τα υποθαλάσσια μουσεία, αλλά και τα υποθαλάσσια δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων είναι από μόνα τους μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία!

Γνωρίζεις ότι υπάρχουν υποθαλάσσια δωμάτια που μπορείς να διανυκτερεύσεις παρέα μ’ ένα μεγάλο αριθμό ψαριών; Διάβασε παρακάτω για τις 3 υποθαλάσσιες σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων που ανακαλύψαμε!

#1 Manta Resort, Tanzania, Νησί Pemba

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Τανζανία και συγκεκριμένα στο νησί Pemba. Το υποθαλάσσιο δωμάτιο του Manta Resort προσφέρει τη μέγιστη ηρεμία και χαλάρωση καθώς βρίσκεται αρκετά απομακρυσμένο από το υπόλοιπο κατάλυμα. Στη θέασή του, έξω από το νερό, μάλλον δε θα σου κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, όταν όμως κατέβεις στο υποθαλάσσιο δωμάτιο σίγουρα θα μαγευτείς! Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται φυσικά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, δίνοντας σου τη δυνατότητα να κοιμηθείς κυριολεκτικά μέσα στον υδάτινο κόσμο. Ο ειδικός φωτισμός του δωματίου είναι κατάλληλος και διακριτικός έτσι ώστε να μπορέσεις να διανυκτερεύσεις εκεί χωρίς φόβο, αλλά και ν’ απολαύσεις το βυθό ακόμη και τη νύχτα.

©pinterest.com
©themantaresort.com
#2 Conrad Maldives Rangali Island, Μαλδίβες, Νησί Rangali

Μεταφερόμενοι στις Μαλδίβες, το Muraka είναι ένα δωμάτιο δύο ορόφων, του πολυτελούς ξενοδοχείου Conrad Maldives Rangali Island. Η μέγιστη χωρητικότητα του είναι 9 άτομα. Στον πρώτο όροφο, ο οποίος βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, θα βρεις ένα γυμναστήριο, ένα σαλόνι, την κουζίνα, το μπαρ και το ευρύχωρο κατάστρωμά του. Στο δεύτερο όροφο, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υπάρχει μια κύρια σουίτα, ένα μπάνιο κι ένα δεύτερο σαλόνι. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλά είδη πολυτελών υπηρεσιών, ακόμα και μπάτλερ!

©pinterest.com
©pinterest.com
#3 ReefSuites, Airlie Beach, Αυστραλία

Στο μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας (Great Barrier Reef), κοντά στην παραλία Airlie, μπορείς να βρεις δύο πολυτελείς υποβρύχιες σουίτες, η μία με δύο μονά κρεβάτια και η δεύτερη μ’ ένα διπλό κρεβάτι. Το σημείο του καταλύματος είναι τέτοιο που μπορείς να δειπνήσεις παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα, μπορείς να κάνεις scuba diving/snorkeling ή ακόμη και να πετάξεις με ελικόπτερο επάνω από τον ύφαλο. Μετά τη δύση του ηλίου μπορείς να ξεκουραστείς στην ιδιωτική σου υποβρύχια σουίτα, με διαφανές πάτωμα, έχοντας τη δυνατότητα να βλέπεις το βυθό καθ’ όλη τη διάρκεια της διανυκτέρευσής σου.

©pinterest.com
©cruisewhitsundays.com
©cruisewhitsundays.com

Όλα τα καταλύματα σου προτείνουν να φέρεις μαζί σου: αντιηλιακό, μαγιό, καπέλο μιας και θα περάσεις αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο και φυσικά μία φωτογραφική μηχανή!

Από την Άννα-Μαρία Σερεμετάκη

Διαβάστε επίσης:

Exit mobile version