Χανιά: 4 μέρες από 102 ευρώ- Ιούλιος (διαμονή και αεροπορικά)

Ταξιδέψτε από Αθήνα στα Χανιά για 4 μέρες με 102 ευρώ τελική τιμή (διαμονή και αεροπορικά)!

Οι ημερομηνίες είναι από 12/7 έως 15/7 με Ryanair και διαμονή στη Νέα Χώρα, που βρίσκεται με τα πόδια μόλις 10′ μακριά από το Παλιό λιμάνι των Χανίων.

Αεροπορικά εισιτήρια

Μπείτε στο site της Ryanair και αναζητήστε τις παρακάτω πτήσεις:

Αθήνα – Χανιά 12/7
Χανιά- Αθήνα 15/7

Η συνολική τιμή είναι 32 ευρώ με επιστροφή ανά άτομο.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια τσάντα πλάτης. Αν θέλετε να πάρετε και χειραποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση.

*TIP: Όταν κλείνετε αεροπορικά εισιτήρια προτιμήστε να το κάνετε μέσω ανώνυμης περιήγησης. Αν αναζητάτε συχνά παρόμοια δρομολόγια, οι τιμές τείνουν να αυξάνονται εξαιτίας των cookies.

Διαμονή

Για τη διαμονή σας εντοπίσαμε το Hotel Ideon στη Νέα Χώρα των Χανίων, μόλις 10′ μακριά από το Παλιό Λιμάνι. Το κόστος ενός δίκλινου δωματίου για 3 βράδια είναι 137 ευρώ με δωρεάν ακύρωση μέχρι και έναν μήνα νωρίτερα. Η αξιολόγησή του είναι 9.1/10.

Αν είστε περισσότερα άτομα και θέλετε σπίτι αντί για ξενοδοχείο, εντοπίσαμε κι αυτό το κατάλυμα σε αντίστοιχο εύρος τιμών και δωρεάν ακύρωση μια βδομάδα πριν. Βρίσκεται στην πόλη των Χανίων, 10′ μακριά από το Παλιό Λιμάνι. Διαθέτει όμορφο κήπο με αξιολόγηση 9.4/10.

Καλό θα ήταν να κάνετε και μόνοι σας μια έρευνα για το κατάλυμα που θα επιλέξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο budget σας.

TIPS
Ανάλυση τελικής τιμής

Δείτε εδώ τον ταξιδιωτικό μας οδηγό για τα Χανιά και τις προτάσεις μας για την εστίαση!

Exit mobile version